Pomůže někdo prosim se zapojením flexi?
Michal Krystof:
v praci vyhazovali flexu ze je rozbita a protoze zadnou nemam tak jsem si rekl ze si ju zkusim spravit zapl jsem ji doma do zasuvky normalne se tocila ale jiskrilo to v ni a fest tak jsem ju celou rozdelal a prisel na to ze jak je vynuti tak z toho vedou draty a na jednom tom drate byla prodrena buzirka nez jsem komplet vsechny draty odpojil tak jsem si to podrobne nafotil abych pak zpetne vedel co pak zpatky zapojit tak jak to bylo vim ze mi el nic moc nerika tak jsem si to chtel takhle pojistit ale zena mi je omylem vymazala ty fotky a ja si uz po mesici nepamatuju jak ty draty byli nechci to zapojit jinak abych to nespalil tak jsem si to dobre nafotil a chtel bych nekoho poprosit jestli by mi nemohl v malovani nepospojovat ty draty jak je mam spajit a jak zapojit na spinac....o verim ze to pro vas bude otazka par sekund....douf am ze neotravuju a predem dekuju případně jen napište hnědý s pak tam nebo nějak podobně vysvětlit.....
Miroslav Minařík:
Uklidněte se s tím tapetováním! Raději se dívejte co píšete!
Jiří_Hrubý:
Pro začátek si objednejte novou kotvu a záhy zjistíte, že nová flexa vyjde levněji.
Typický znak kutila- všechno rozkuchat a hledat okem ulomený drát. V tomto případě vám stačilo provést měření (nechat změřit) a poté se rozhodnout, zda se ta investice do opravy vyplatí.
Michal Krystof:
Co je to ta kotva ? Ale i bez te nove kotvy to půjde zapojit ne? I když to bude finančně náročnější nebo neekonomické poradite co jak zapojit?
Jiří Buben:
Citace: Michal Krystof 17.08.2014, 19:40
Co je to ta kotva ? Ale i bez te nove kotvy to půjde zapojit ne? I když to bude finančně náročnější nebo neekonomické poradite co jak zapojit?
Kotva je to co se točí. Vzhledem k tomu, že se jedná o sériový motor, pak lze předpokládat v případě vadné kotvy, že je reálná šance že ji takzvaně načnutý i stator.
Se zapojením nebo opravou rád pomohu. Pokud vám nevadí finanční náročnost. Zašlete mi na mail Vaše údaje, poštou rozbitou rozbrušovačku a já vám ji zpět pošlu opravenou i s fakturou za provedenou opravu. ;)
Potom dáte za pravdu kolegovi Hrubému v níže citovaném tvrzení:
Citace: Jiří_Hrubý 17.08.2014, 18:28
Pro začátek si objednejte novou kotvu a záhy zjistíte, že nová flexa vyjde levněji.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana