Jak se dá elektrikou zabít člověk? Nyní případ Kramný ...
Martin Novák:
Vyjadrovat se pro bulvar znamena smocit se do zumpy. Cokoli reknete si novinari vysvetli a upravi jak je zrovna zapotrebi a vy jste pak v lepsim pripade za diletanta, v horsim za vola. Taky jsem se jednou snazil neco kolem mereni spotreby tepla vysvetlit novinarum z bulvaru a pak jsem byl za vola...
Podle mne osobne elekrina zabiji az smesne snadno, pokud jde o souhru okolnosti tak blbych, ze by vas to ani ve snu nenapadlo. Ale pokud jde o cilenou vrazdu, neni to vubec tak snadny a kriminalistick e experizy jsou az neprijemne dukladne.
Jinak pokud jde o pripad Kramny, osobne mam z toho celeho dojem, ze na objednavku medii je potreba toho chlapa dostat do lochu za kazdou cenu a tak se zoufale hledaji dukazy a zpusoby smrti... A pritom pokud je pravda to, co mi napsala kamaradka (co se vdala do Egypta a zije tam uz par let), tak podle Egyptskyho bulvaru byl za zabiti dvou Cesek pravoplatne odsouzen chlap z personalu hotelu, kteremu (jako pravovernemu Muslimovi) vadilo, ze Kramna provokuje vsechny chlapy naokolo a tak ji podle prava Sarija zabil. A protoze s ni zabil i dite, co je smrtelny hrich, tak se pry priznal policajtum. Prave na zaklade toho pry kramneho Egyptane propustili a dovolili mu opustit zemi...
Miroslav Minařík:
Citace: Martin Novák 31.07.2014, 15:08
Vyjadrovat se pro bulvar znamena smocit se do zumpy. Cokoli reknete si novinari vysvetli a upravi jak je zrovna zapotrebi a vy jste pak v lepsim pripade za diletanta, v horsim za vola.
Také jsem podobně napozoru, ovšem musím říct, že tento redaktor se slušně zeptal, poslal mi text, který chtěl uveřejnit a já ho mohl korigovat. Což u tv Noha mám zcela jinou zkušenost. Ono vyjádření a následná možná manipulace je jedna věc a druhá je skutečnost.
Bulvár je asi jako tyto diskuse. Nejde o právně závazné výpovědi, leč se k nim informativně přihlíží. Ve finále záleží na koncovém zpracovateli informace. Tedy česky stejně jako nikdo nebude projektovat pouze podle toho, že "někdo, něco" napsal v diskusích, tak ani u nás nikoho neodsoudí pouze proto, že někdo se vyjádřil do Blesku.
Zda je Kramný vinen, či ne, není má starost. Vyšetřovatelé mají dost kontaktů na znalce aby šli správným směrem.
Jan Franěk:
Další informace k tomuto případu.
http://www.novinky.cz/krimi/369360-znalci-kramneho-zenu-a-dceru-zabil-elektricky-proud-obzaloba-ma-5000-stran.html
Martin Novák:
Nemuzu si pomoct, furt mi na tom pribehu dost veci nesedi. Zabit cloveka elektrikou neni vubec tak snadny jak si mnoho lidi mysli a zabit dva lidi najednou a jeste k tomu v nekde v cizine v hotelu, kde vim naprosty houby o parametrech site, instalaci chranicu a 100 dalsich dulezitych parametrech... No ja nevim. Ale dat zensky ktere se chci zbavit treba do piti jisty lek na srdce (ktery jinak pravidelne uzivam ale doktor mi doporucil davat hoooodne bacha at se k nemu nedostanou decka), nebo zabit nekoho inzulinovym perem mi prijde jako mnohem lepsi moznost. Hlavne v cizine...
Joscer:
"Zátylek, bedra a pravá noha. Na těchto místech měla Monika stopy po vodiči, který do jejího těla přivedl elektrický proud. Podle znalců je jisté, že jí smrt způsobila třetí osoba. Obžalobě tak zbývá prokázat, že vrahem byl Petr K."
O tom, ze byl pravomocne odsouzen zabijak arabsky v Egypte, slysim prvne, k tomu jsou i nejake verohodne prameny?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana