Je požné použít hnědý vodič jak pracovní N?

<< < (4/5) > >>

Milan Hudec:
Slyšel jsem konspirativní teorii o zvýšení prodeje díky odrovnaným ks.

Honza Krepl:
V případě který sem popisoval byl do akce povolán servisák Electroluxu, který provedl opravu u zákazníka - cena desky 16000 - oprava 5000 bez dopravy takže spíš než prodeji to možná prospívá servisnímu oddělení  ;)

Petr M:
Citace: Honza Krepl  24.07.2014, 14:27

V případě který sem popisoval byl do akce povolán servisák Electroluxu, který provedl opravu u zákazníka - cena desky 16000 - oprava 5000 bez dopravy takže spíš než prodeji to možná prospívá servisnímu oddělení  ;)

Ale náhradní desku musí někdo vyrobit, osadit, otestovat, zamontovat a prodat.

Citace: Martin H.  24.07.2014, 11:01

Neviem. V dnešných "krízových" časoch sa viac vychádza odberateľom v ústrety. Pravdepodobnej šie mi pripadá, že to neskúšali.

Myslíte, že kvůli 100m kabelu s výrobní cenou řekněme 5Kč/m, kterou vyrobí za 10 minut, někdo zastaví 2x linku kvůli změně barev na zákaznickou kombinaci, pak kvůli změně zpátky, zavede v logistickým systému nový druh kabelu, bude explicitně hlídat, aby se neztratil do běžné produkce a nepřipočítá si k tomu ani kounu? Kabelovna není charita a manažera výroby, který by to schválil, by vedení firmy asi dobře "odměnilo"...

Viděl jsem v dokumentaci ke kabelům přímo nabídku vlastní barevné varianty, ale bylo tam napsáno "... při odběru od x km, cena dohodou."

Honza Krepl:
Dobře když teda musíme slovíčkařit tak to budu formulobvat jinak:

Spíše než prodeji nových kusů to možná prospívá prodeji náhradních dílů.

Spokojenej?  8)

Jiří Schwarz:
Citace: Petr M  24.07.2014, 15:16

...
Viděl jsem v dokumentaci ke kabelům přímo nabídku vlastní barevné varianty, ale bylo tam napsáno "... při odběru od x km, cena dohodou."

Není problém. Např. KABEX by to dokázal a ještě by vám na plášť kromě typu kabelu dali jméno vaší firmy (nebo milenky). Vše je o dohodě na ceně...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana