Na co mohu použít kabel CYKY-0 3x1,5?
mafiak:
Citace: Ludvík Kubík 17.07.2014, 21:14
Já mám poslední dobou hodně špatnou karmu, ale přesto se zeptám: Proč si pořídíte kabel, a teprve potom hledáte uplatnění?
Predpokladám, že si ho nepořizuje. Dal mu ho sused ktorému zostal po stavbe. Takto sa v pivniciach váľajú stovky metrov CYKY 2B a 4B ktoré sú teraz vhodné jedine ako šnúra na prádlo alebo do zberu. (Ten 4Bx1,5 by sa ešte po prižmúrení oka a preznačení jednej čiernej žily na modrú dal použiť ako lustrák)
kbulda:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 18.07.2014, 08:30
Člověk se celý život učí ::).
Mě to vtloukal do hlavy mistr v učení v roce 1963. Tenkrát byly vypínače otáčecí a začínaly vypínače kolébkové. U těch točících jsme je montovali tak, že když byla páčka vodorovně, tak muselo být zhasnuto, i v kombinacích 6,7,7,7,7,........6.
Pavel Horský:
Citace: Jiří Kovář12 18.07.2014, 10:31
Pánové bavím se až za břicho popadám omlouvám se ale myslel jsem že je tu plno odborníků ale teď mám trošku jiný názor snad se tady neučíte zapojovat 6-7-6 a podobně můžete mi sdělit kdy naposledy jste pracovali rukama a dělali instalaci v bytě když nevíte k čemu je kabel se značením 3x1,5 O ?
No já se také nestačím divit.
Nejprve jsem si myslel, že si tady zkušení diskutéři dělají srandu. (zle)
Jaroslav Hasala:
Zejména mezi projektanty je poměrně časté, že mají jen velmi malý (až žádný) styk s realitou. Stavby znají jen na papíru.
Montéři potom při prohlížení plánů jen nechápavě kroutí hlavou a nakonec si to stejně udělají podle sebe.
Jiří Schwarz:
Citace: Jaroslav Hasala 20.07.2014, 13:58
...
Montéři potom při prohlížení plánů jen nechápavě kroutí hlavou a nakonec si to stejně udělají podle sebe.
... a ve finále bude za nejhoršího prohlášen revizní technik, který o něčem, co funguje, napíše něco negativního do RZ (zle)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana