Mám pro rodinný dům použít hromosvod a přepěťové ochrany?

<< < (5/5)

Lukáš Rotrekl:
Znova jsem si projel celé vlákno, a mám pocit, že vám nikdo nenadával.

Konkrétně já osobně nadávám na "bordel" v tomto státě, kdy je možné získat stavební povolení bez věcí, které jsou k němu požadovány vyhláškami a zákony.

Ono jste vysvětlení dostal, pokud máte zájem, není problém se domluvit, a můžeme se podívat na konkrétní situaci, ale to už nebude v rámci diskuze na veřejném serveru  a zadarmo. Působím v JM kraji.

Ještě by mě docela zajímala (a myslím, že nejen mě),  ta jediná rada, kterou jste dostal emailem.  Klidně bez identifikace kolegy. Já vám z podkladů, které jste nám zatím předal neumím říct jestli ano nebo ne, a které části ochrany před bleskem a v jaké úrovni bude třeba.

Miroslav Minařík:
Citace: Petr Jankovič1  28.06.2014, 17:56

Mimochodem uniklo mi to chlubení. Neudělal jsem nic jinýho než se zeptal. K čemu teda tenhle váš server je? Abyste s navzájem ujišťovali o svých kvalitách? No dost dobrý. Gratuluju.

Také jsem vlákno prošel a řekl bych, že jste za "málo muziky" dostal dost dobrých rad. Sám jsem účastníkem jiných technických fór a mám co srovnávat. Pokud nejste schopen rozlišit, co je dobrá rada a kde hraničí s odbornou placenou rešerží, pak nemá cenu ani odpovídat k čemu tento portál je.
Ale vězte, že existuje již 15 roků ...

Robert_Palm:
Zkuste program PROZIK od OEZ. Je zdarma a spočítáte si rizika dle ČSN a dostanete návod na vhodná opatření.

František Šohajda:
Citace

Neudělal jsem nic jinýho než se zeptal. K čemu teda tenhle váš server je? Abyste s navzájem ujišťovali o svých kvalitách? No dost dobrý. Gratuluju.

Nevím kudy chodíte, ale každý má různý názor ! Dva advokáti mají vždy 3 řešení  (dance),  dva lékaři vás nikdy neošetří stejně!
Tak i názory zde diskutujících elektrikářů! ;D

Jinak máte projekci, montáž a revizi elektro-ale už placenou! :-\  :o
Stavíte dům a nemáte analýzu rizika?

Citace

Budem si navzájem hladit šulínky a smát se až sebudem za břicha popadat, na to ale nepotřebujeme diskusní server. Nechte si svý rady.

Zajímavá rada od vás! (zle)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana