Jak připojím ventilátor na dva nezávislé vypínače?

<< < (3/4) > >>

Milan Hudec:
Citace: David Hruda  20.06.2014, 19:07

K čemu by byla možnost zapnout ventilátor na WC a v koupelně ho vypnout? 

Si asi mejou po použití WC prsty (dance)

Jiří Schwarz:

Proč šestky? K čemu by byla možnost zapnout ventilátor na WC a v koupelně ho vypnout?  Dvě tlačítka a ventilátor s do během,  to je oč tu  běží....

Protože to tak je namalované na obrázku v prvním příspěvku...
Jen tam mezi vypínači umět natáhnout kabel se šedým, černým a hnědým vodičem a vědět jak to zapojit...

Samozřejmě tlačítka a časovač je dobrý nápad, automatické spuštění ventilátoru při rozsvícení a doběh po zhasnutí je také zajímavá myšlenka...

Pavel B:

Proč šestky? K čemu by byla možnost zapnout ventilátor na WC a v koupelně ho vypnout?  Dvě tlačítka a ventilátor s do během,  to je oč tu  běží....

Konečně někdo pochopil, co chci (i když o doběhu jsem zatím neuvažoval)...Se světelným okruhem to spojené mít nechci. A teď k meritu, propojil by mi někdo prosím v obrázku, co jsem nahoře vložil, dráty tak, aby to bylo OK??  (poklona) .

Pavel Horský:
Návrh ceny: 500,-Kč
Zašlete mi objednávku a já vám to propojím.

Jiří Schwarz:
Jestli to mám k vám blíž než kolega, za podobnou cenu to dokážu také. Reálně, na podivném obrázku ne.

-------------
Zapojit jeden spotřebič na 2 vypínače je učivo v prvním ročníku na učňáku nebo SŠ, pokud je obor alespoň trochu zaměřen na elektriku.
To jste tam chrápal?
Nebo chcete, abychom vás podporovali v porušování platné české legislativy (X vyhlášek a zákonů, od 164/68 až po 73/2010...)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana