Vítáte elektronickou fakturaci Elfetexu? Nebude vám chybět zase razítko?

(1/4) > >>

Miroslav Minařík:

Elfetex od 1. června spustil elektronickou fakturaci.
Z mého pohledu přínos. Ovšem některým elementům v takovém případě chybí razítko.
Za pět roků zpět si nevzpomínám, že by mi chybělo razítko.
Ale toto není téma o razítku ale o elektronické fakturaci.

Vítáte to jako dobrý servis dodavatele?

David Hruda:
Myslel jsem, že už je to samozřejmost, že ji někdo zavádí až dnes mne překvapuje.

Martin Novák:
Citace: Miroslav Minařík  05.06.2014, 15:34

Za pět roků zpět si nevzpomínám, že by mi chybělo razítko.

Mne taky nechybelo nekolik let. A pak prisli na kontrolu dve zensky z bernaku a byl docela problem...

Miroslav Minařík:
Citace: Martin Novák  05.06.2014, 17:17

Mne taky nechybelo nekolik let. A pak prisli na kontrolu dve zensky z bernaku a byl docela problem...

A co měly za problém? Na kontroly dokladů chodí naše účetní pravidelně a pokud byl doklad správně vypsán, žádný otisk brambory nebyl vyžadován.

Razítko slouží pouze jako náhrada ručního vypisování údajů o firmě. Nic víc. Není to tedy stvrzující pečeť pravosti, jak se někdo domnívá.
Ale jak jsem uvedl v úvodu toto není diskuse o razítku ale o elektronické fakturaci.

Martin Novák:
Citace: Miroslav Minařík  05.06.2014, 17:32

Razítko slouží pouze jako náhrada ručního vypisování údajů o firmě. Nic víc. Není to tedy stvrzující pečeť pravosti, jak se někdo domnívá.
Ale jak jsem uvedl v úvodu toto není diskuse o razítku ale o elektronické fakturaci.

Zcela souhlasim. Jen by to jeste tenhle neschopny stat mel dat na vedomi drabum, co pro nej vybiraji dane a k spokojenosti by mi chybelo uz jenom to, aby se firmy co delaji ucetni programy domluvili na nejakem standardu a elektronicka faktura firmy AAA s ucetnim programem XYZ mi sla jednim klikem naimportovat do ucetniho programu firmy ASDF co pouzivam  ...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana