Jak se vám líbí ochrana kabelu prostřednictvím PVC trubky v chodníku?

<< < (5/6) > >>

Jan Franěk:
Nakonec je úplně jedno, kdo to takto zbastlil. Našim povídáním tady na fóru, se stejně nic nezmění. Co tak poslat dotaz na vedení nemocnice, jak se postaví k tomuto obecnému ohrožení, jako provozovatel této instalace, který za něj nese plnou odpovědnost. Docela by mě zajímala jejich reakce a odpověď, na tento přímo položený dotaz.

Lukáš Rotrekl:
Zkusím poslat. Ale očekávám odpověď ve stylu: "My na to máme kladnou revizi"

Jan Alin:
Citace: David Hruda  21.04.2014, 19:11

Já bych viděl tuto variantu:
Vedoucí údržby ing. MBA řekne zaměstnanci: udělejte, .............. ......

Já bych viděl ještě jednu variantu. Nemocnice vypsala výběrové řízení a rozhodujícím kritériem byla nejnižší cena. Výsledek pak odpovídá požadované ceně. Vyhrál ten, kdo je to schopen a ochoten nejvíc ojebat. Vidím to okolo sebe každý den. Stačí se podívat okolo sebe na ulici, nebo v obchodech.

Jiří Schwarz:
Citace: Lukáš Rotrekl  21.04.2014, 22:34

.... Ale očekávám odpověď ve stylu: "My na to máme kladnou revizi"

Přesně tohle jsem se dozvěděl také. A koukněte pod co se někdo podepíše...
Dole není dobře vidět ten N a PE vodič pod svorkou, ale vypadal jsem si jako maxirejpal, když jsem prohlásil, že se mi tak "skříňka" nelíbí jako PEN vodič...

Jan Franěk:
Citace: Jan Alin  22.04.2014, 14:37

. Nemocnice vypsala výběrové řízení a rozhodujícím kritériem byla nejnižší cena. Výsledek pak odpovídá požadované ceně. Vyhrál ten, kdo je to schopen a ochoten nejvíc ojebat. Vidím to okolo sebe každý den.

Potom je na ostatních, aby investorům sdělili, že za ty peníze to mohou mít předělané a podle norem. Konec konců, přece za to ručí provozovatel (investor),  tak nemohl využít situace, nenechat si poradit a za málo peněz, získat správné řešení. Samozřejmě na úkor té nejlevnější firmy. Až ta to potřetí předělá, jistě v dalším výběrovém řízení, dá takovou cenu, aby neprodělali trenky, ale mohli to udělat rovnou pořádně. "Jak prosté milý Watsone".

edit: když vidím tu jistočovou sestavu, tak si říkám, že jde o fotku, "jak šel čas",  nebo "co dalo montážní auto z podregálů"

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana