Jak se vám líbí ochrana kabelu prostřednictvím PVC trubky v chodníku?

<< < (3/6) > >>

Jiří Schwarz:
To je z Plzně? Ne? Ale tam jsem viděl něco podobného. A vůbec to není nějaké provizorium!
Až tam pojedu, udělám fotky...

Daniel Hudzík:
Nevidel by som to az tak cierne... budme radi, ze tam aspon nejaka trubka je.. videl som aj horsie veci.. bohuzial, kym sa niekomu nieco nestane, tak podobne zverstva sa proste vyskytovat budu. Vsak elektrika.. to nic nie je

Petr Budín:
Citace: Jiří Schwarz  20.04.2014, 22:55

To je z Plzně? Ne? Ale tam jsem viděl něco podobného. A vůbec to není nějaké provizorium!
Až tam pojedu, udělám fotky...

Řekl bych Brno, fakultní nemocnice u tranfuzního oddělení.

Oldřich Morávek:
Je pravdou, že to není až zas tak hrozně provedené, protože jsem viděl větší zvěrstva.
Je pravdou, že i tak je to prasárna, za kterou patří řemeslníkovi urazit obě ruce u samý pr..le.
Je pravdou, že k tomu, aby se zaměstnanec vzepřel vedoucímu ing. MBA, je zapotřebí značné osobní odvahy a hlavně jisté finanční nezávislosti, kterou u zaměstnanců prostě čekat nemůžeme.

Takže dokud nebude páka, jak dohledat autora onoho veledíla a uvalit na něj sankce (myšlana firma, nikoli zaměstnanec),  moc s tím nepohneme.
Maximálně můžeme dělat osvětu a křičet do světa - Takhle nééé!!

David Hruda:
Citace: Dušan Šnajdárek  20.04.2014, 20:40

Myslím že to proběhlo zhruba takto:
Technický ředitel vedoucímu údržby ing.,MBA:
...

Já bych viděl tuto variantu:
Vedoucí údržby ing. MBA řekne zaměstnanci: udělejte, co je potřeba a to tak, tak a tak, prostě jak se má.
Franta přijede, zjistí, že půlku materiálu zapomněl, a hlavně, jemu přece nebude nějakej blbej inženýrek říkat, co má dělat, když to dělá už třicet let a ví to nejlíp, protože chlapi v hospodě řikali, že je to dobře.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana