Nabírá Eaton jiný směr komunikace, než k elektrotechnikům?

(1/3) > >>

Tým Elektrika:
Zahájen tříletý projekt na podporu energetické účinnosti městských datových center.
    Zahájen tříletý projekt na podporu energetické účinnosti městských datových center. Projekt GreenDataNet realizuje elektrotechnic ká společnost Eaton ve spolupráci se Švýcarským federálním technologickým institutem v Lausanne. Dosáhne se monitorování spotřeby energie a její optimalizaci u IT, napájení, chlazení a baterií na třech úrovních: na úrovni jednotlivých serverů a racků, jednotlivých datových center a ...
    Zdroj: zde...

Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
    Nabírá Eaton jiný směr komunikace, než k elektrotechnik ům?

Radek Červený:
Osobně mám pocit, že po přejmenování z Moellera na Eaton je vše tak trošku jinak. Moeller byl dlouhé roky můj kůň, ale po této přeměně přišlo zklamání.
Ať už to bylo kvalitou, tak i cenou. Osobně to neřeším, byl nahrazen sortimentem Schracku a není důvod dnes litovat či něco měnit.
Nejvíc mě irituje, když potřebuji rozvaděč a mám vyspecifikovat do objednávky 15 položek  (zle) já vím, že je na to softík, ale proč mám mít počítač zasypaný dvaceti jednoúčelovými aplikacemi různých produktů a výrobců, když u konkurence obdobnou skříň složím jednoduše, rychle a efektivně ze tří položek?

Petr M:
Domácí instalace moc nedělám (jenom u sebe doma) a s Moellerem nebyl nikdy problém - teda až na rozvodnici, za tu bych někoho kopl mezi oči. Přední plát drží na packách, který dokážu sundat i bez krytu  (zle) Ale za to nejde rozvodnice otvírat, protože se přední kryt prohybá a potřebuju na to dvě ruce (super, když člověk v noci drží baterku)a nějak se to zkompenzovalo (dance)

Zdenek Hejčl:
Ale za to nejde rozvodnice otvírat, protože se přední kryt prohybá a potřebuju na to dvě ruce (super, když člověk v noci drží baterku)a nějak se to zkompenzovalo.

A co čelová svítilna? Pak jsou obě ruce volné na práci a svítím si tam, kam koukám.  :)  8) (beach) (jupi)

Radek Červený:
Citace: Petr M  15.04.2014, 14:19

Domácí instalace moc nedělám (jenom u sebe doma) a s Moellerem nebyl nikdy problém - teda až na rozvodnici, za tu bych někoho kopl mezi oči. Přední plát drží na packách, který dokážu sundat i bez krytu  (zle) Ale za to nejde rozvodnice otvírat, protože se přední kryt prohybá a potřebuju na to dvě ruce (super, když člověk v noci drží baterku)a nějak se to zkompenzovalo (dance)

Přesně tato rozvodnice byla poslední kapkou do pomyslného pohárku který přetekl, proč jsem začal hledat jinde.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana