Môže byť používanie žehličky s dvoupolovou vidlicou nebezpečné?

<< < (3/5) > >>

Pavel Horský:
Láce zboží kombinovaná s neznalostí technických parametrů je smrtelná kombinace, které neodolá většinu zákazníků bez elektrotechnic kého vzdělání a naplní peněženky vychcaných prodejců. Dokud se prodej takových věcí u nás nebude trestat pořádnými tresty, pak se nic nezmění.
Stává se však stále častěji, že mi volají klienti s prosbou o pomoc při výběru el. zařízení nebo spotřebiče. Že by se začínalo blýskat na lepší časy?

Hugo K.:
Jestli má žehlící plochu vyrobenou ze 14karátového plastu...,proč ne. ;D

Hugo K.:
to J.Schwarz.
Podobnou pájku jsem vyfasoval kolem r.1991 jako součást sady nářadí v tašce na zip.Výrobce sady neznámý.
Ještě je funkční.

Martin Švento:
Vidlica je originál a je tam napísané 10A /250V.
Ľudia sú nepoučiteľný a ťažko vydajú peniaze na kvalitný výrobok. Ale tu ide predsa o život, radšej si priplatiť nejaké to euro navyše a neriskovať.
Veď sa kvalitné a bezpečné žehličky dajú kúpiť za prijateľné ceny.

Jiří Schwarz:
Citace: Hugo K.  04.03.2014, 21:14

to J.Schwarz.
Podobnou pájku jsem vyfasoval kolem r.1991 jako součást sady nářadí v tašce na zip.Výrobce sady neznámý.
Ještě je funkční.

Ideální pro práci s CMOS!  (zle)

Funkční neznamená dlouhodobě bezpečný.
I když možná jsem příliš velký pesimista, taková kulma je zpravidla také jako spotřebič s ochranou ve třídě II a ženský si to dávají na hlavu, někdy i na vlhké vlasy.... Nebo je to jiné, když tam není řádově 400 stupňů jako u páječky?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana