Problém je ten, že ve většině firem nikdo nezabrání tomu, aby spotřebiče migrovali. Samozřejmě bez vědomí zaměstnavatele
.
Když to vezmu jak je to u nás v práci, tak není problém mít na pracovišti vodu aby se člověk napil, nebo termosku s čajem či kávou. Ale už vidím jásot šéfa, když by si každý z šatny přesunul konvici, aby si kdykoliv mohl udělat čaj nebo kafe. To by svědčilo o nedostatečné vytíženosti s patřičnými dopady.

Takže konvice má být tam kde její umístění určil a povolil zaměstnavatel a ne jinde i s ohledem na prostředí ve kterém je umístěna. Ve většině případů, šatna, jídelna atp..
Jinak vám ale snad nic nebrání do protokolu napsat, že konvice je užívána v prostředí do kterého není výrobcem určena, tedy že není užívána v souladu s návodem výrobce. (předpokládám třeba prach atd.) To nevylučuji ale závěr, že je v pořádku.