Víte, jak nepřipojovat míchačku?

<< < (2/4) > >>

Vratislav Fugl1:
Citace: David Hruda  02.04.2015, 20:02

Nejdřív jsem nevěděl, co tam je špatně, než mi to docvaklo. Docela masakr.

Co udělal zoufalec nebo samec/samice na cirkuli? Z příspěvku jsem jaksi nepoznal, asi si stojím na vedení...

David Hruda:
Zásuvka na pile a zástrčka na kabelu.

Josef Martinec:
Ale hlavně že to funguje, že :-[.

Jinak teda masakr ,  ta cirgule. Občas člověk žasne, co je česká hlava schopna vypotit a zlaté ručičky schopny realizovat.

Vít Rotrekl:
Speciální prodlužka vidlice<->vidlice...

To jsem taky minulej tejden viděl. Před rokem jsme připojili malé buňkoviště, jistič B 32A, odvod kabelem H07RN-F 5G6 do buňek, připojeno přes šňurovou zásuvkou 32A/5p rovnou do buňky, pak propojeny další dvě buňky, pěkně vidlice<->spojka.... Po nějaké době, si nějací odborníci potřebovali připojit další buňku, která byla blíže k přívodu, než ta co byla napojena ode mě jako první a nějak to domotali a zmastili, takže ten přívodní kabel ukončili !vidlicí! a pak ty další buňky připojili zase prodlužkou zásuvka zásuvka.

Přišli jsme na to minulej tejden, když jsme to demotovali. A já si říkla, proč to chce stavybvedoucí nejdřív vypnout v rozvaděči, že by ho to mohlo kopnout. Ale nějak jsem nechápal co by ho mohlo kopnout...Pak jsem pochopil.

Petr M:
Citace: Sichinger  02.04.2015, 19:27

Sice to není míchačka, ale docela příbuzný a stejně oblíbený stroj.  :D

CEE je ještě zlatý, tam je kolem kolíků aspoň plastový zvon.

Nemám fotku, ale viděl jsem podobně řešený naviják a cirgulu, vše v jednom domě. Jenomže pan majitel měl všude čápovky a ona jaksi čápovka zásuvka na kabel neexistovala, stejně jako přívodka... (zle) Při tom kolik by ho stála nová zásuvka na zdi, jedna prodlužka a úprava dvou spotřebičů? Desetinu nejlevnějšího pohřbu?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana