Máme dobře pripravenou přípojku RD?

<< < (5/6) > >>

IM:
Citace: Lukáš Rotrekl  21.01.2014, 21:16

A ještě jeden dotaz, co je nad kabelem, píšete, že je s krytím cca 80cm. To může stačit, ale může to být málo.

:o Jaký je důvod, aby hloubka 80 cm nestačila?

Jiří Schwarz:
Citace: Milan Illek  22.01.2014, 13:44

:o Jaký je důvod, aby hloubka 80 cm nestačila?

Pod "veřejnou pozemní komunikací" bych přemýšlel o metru, ale na vlastním pozemku, pokud to nebude např. soukromé parkoviště kamionů se dá jít i na méně než 80 cm... (podle Tab.B1  v ČSN 73 6005 při mechanické ochraně kabelu je minimální krytí 35cm)

Mladkovak:
A co se té krabici venku stane když je do - 5 a bude -10 ? já myslím že asi stejně nic.A nebo se mohla dát dovnitř chodby do tepla a byla by pohoda.

Jinak vše vede pouze po zahradě a u domu to prochází pod chodníkem takže koukám že pod tím chodníkem to mohlo být méně hluboko.Ale lepší víc než míň

Vít Rotrekl:
Mě jen lezce zaráží, že vám nechal distributor dát ER na fasádu. Když v PP je, že by měl být na hranici pozemku. Pokud tedy nejde o nějakou řadovku a před domem je chodník, což z popisu, ale moc nevypadá....

Mladkovak:
Ano v PP je napsáno že na hranici pozemku dvířkami ven a tak aby byl možný přístup z veřejně přístupného místa atd. Ale taky tam píšou že co nejkratší cestou ale to unás prostě nešlo dodržet ty jejich podmínky .Tak sme napsali na čez a bylo odpovězeno :

,

K Vašemu dotazu ohledně umístění elektroměrovéh o pilíře, elektroměrový pilíř by měl být umístěný na místě přístupném z veřejně přístupného místa. Umístění elektroměrovéh o pilíře záleží na zákazníkovi.Po kud neplánujete oplocení může být elektroměrový rozvaděč umístěn třeba na fasádě. V případě dalších dotazů mě kontaktujte.

technik  Připojování

ČEZ Distribuce a.s.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana