Musí být objednavatel revize bytu jeho majitelem?

<< < (4/10) > >>

Petr Skřivánek:
Citace: Jaroslav Hasala  16.01.2014, 08:41

Když někam přijdu na revizi, tak se obvykle zeptám, na koho bude revize napsaná.
Zjištěný údaj potom napíši do kolonky "investor".
Totožnost zadavatele neověřuji, stejně tak neověřuji majetkové poměry nebo to, jestli je majitelem nebo nájemcem revidovaného objektu.

No a o to jde!
Na koho má být napsaná?
Majitel?
Kdo tam právě bydlí?

Jiří Schwarz:
Tak úplně polopaticky - kdo si revizáka pozve, protože chce nebo potřebuje revizi, by také měl mít jasno v tom, jak chce nebo potřebuje mít "vyplněnou titulní stranu".
Ono to tak trochu souvisí i s tím, že "někdo" mi podepíše jeden výtisk revize pro můj archiv, takže pro toho by ta revize měla být určena.
U výchozí revize zpravidla investor nebo zhotovitel...
U pravidelné revize "provozovatel" a když to "podepíše a zaplatí",  je mi upřímně jedno, jestli je majitelem nebo to má pouze půjčené.

Petr Skřivánek:

TO Schwarz
Tak úplně polopaticky.
Někdo vám zavolá a chce revizi protože omylem při přepisu došlo k chybě
a byl demontován elektroměr.
Uděláte revizi a v kolonce investor potřebujete jméno, na kopii podpis. 
Čí jméno ? Ten člověk to neví, já to taky nevím a tak se ptám tady.
"mohu tam naspat jméno podnájemníka který mi otevřel, bydlí v podnájmu a zaplatí to ?
Nebo musím tam mít jméno majitele?
Nevím a ptám se koho napíšete v kolonce investor??

Ján Garaj:
Citace: Petr Skřivánek  16.01.2014, 15:34

TO Schwarz
Tak úplně polopaticky.
Někdo vám zavolá a chce revizi protože omylem při přepisu došlo k chybě
a byl demontován elektroměr.
Uděláte revizi a v kolonce investor potřebujete jméno, na kopii podpis. 
Čí jméno ?
Nevím a ptám se koho napíšete v kolonce investor??                                                                                                                       

Určite mám viac mínusov,ako Vy, čiže by som mal byť oveľa horší, ako Vy.Kolegu Schwarza sa zastanem úplne bez výhrad.Objedná vate si tú revízziu Vy?Zaplatíte juu Vy? Tak ste pre Revizáka investor.Inves tujete peniaze Vy. A ku tej chybe, z dôvodu ktorej ste akože Vy prišli za jeden deň o elektromer. S pravdou von a bude sa radiť ľahšie. Pri ostatnom prepise v Brne som ani a naozaj nemusel ísť na eon.Tlačivá sú na internete. Možno preto mi to šlo tak hladko,nakoľko som nebol neplatič.Na novom odbernom mieste naúčtovali za minulý rok trikrát vačšiu spotrebu,ako skutočnú.Stači l jeden telefonát a všetko sa dalo do poriadku.Viem,že som vás nepotešil,ale je to proste tak.

Petr Skřivánek:
Už to necháme plavat, nemá to cenu.
Prostě kdo objedná a zaplatí bude "investor" a basta.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana