Kdo může posoudit platnost revizní zprávy?

<< < (2/5) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Upřesněme si pojmy. TIČR vydává jak osvědčení, tak oprávnění.

Platnost osvědčení lze ověřit u toho, kdo jej vydal.

Tazatel by měl upřesnit, s čím má problém.

Pokud nesouhlasí s prací revizáka, nechť nechá vypracovat zprávu někým jiným a náklady vymáhá na tom původním.

Jan Franěk:
Citace: Ivan Jacquier  24.09.2013, 20:02

Kdo může posoudit platnost revizní zprávy elektro

Nevím jestli je u nás nějaká organizace, která by byla tou "autoritou",  s patřičnou právní váhou. Myslím že bych nevěděl na koho se obrátit i když tady zazněli už nějaké názory. Podle mne by to musel, v případě dvojího výsledku revize, rozseknout až soud.

Citace: Ivan Jacquier  24.09.2013, 20:02

oprávněnost jejího zhotovitele?

To by mohl měl udělat TIČR. Bohužel je zde něco jako ochrana osobních údajů. Proto vám na položený dotaz pravděpodobně neodpoví.

Radim Strycharski:
No pokud se na TIČRu zeptám, jestli uvedený RT s daným číslem osvědčení je "pravý",  tak by mi mohli a snad i měli odpovědět. I s rozsahem podle toho osvědčení. Kdo jiný by měl něco vědět o něčem, co bylo vydáno, než ten, kdo to vydal. 

Jan Franěk:
Citace: Radim Strycharski  25.09.2013, 18:23

No pokud se na TIČRu zeptám, jestli uvedený RT s daným číslem osvědčení je "pravý",  tak by mi mohli a snad i měli odpovědět. I s rozsahem podle toho osvědčení. Kdo jiný by měl něco vědět o něčem, co bylo vydáno, než ten, kdo to vydal. 

Tak proč není seznam RT na jejich webu?  (norm)

Ofiiálně ti nesmí podobnou informaci poskytnout. Tedy pokud se za poslední rok něco nezměnilo.

Lubomír Jindra:
Citace: Jan Franěk  25.09.2013, 18:26

Tak proč není seznam RT na jejich webu?  (norm)

Ofiiálně ti nesmí podobnou informaci poskytnout. Tedy pokud se za poslední rok něco nezměnilo.

Přesně tak. TIČR kdysi plánoval seznam RT, ale sešlo z toho prý kvůli utajení osobních informací, jestli mám správné informace. Škoda.

Takže kdo je pravý a kdo je podvodník je tajné  :-X

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana