Znáte tuto sajtnu echt EZeťáků?

<< < (5/16) > >>

Pavel Horský:
Joooo, začátky byly drsné  :D
Po škole jsem nastoupil do údržby elektro na důl Šmeral u Mostu (dnes se to snad jmenuje jinak).
Měli jsme krásnou útulnou dílnu, kde nás ordinovalo asi sedm lidí + šéf. O nářadí tu snad ani psát nebudu, to bylo všude stejné. Pracovalo se tak, že se prostě za každou cenu muselo něco provádět, nikdo nesměl být přes den na dílně. Byly dny (a bylo jich dost),  kdy se ráno vyrazilo obejít překladače na pasovkách, co překladač to kafe, až se nakonec došlo do hlavní rozvodny. Tam se lehlo na podlahu a spalo se do konce šichty. U vstupu do rozvodny byl sklad, přes který se muselo jít. Na zemi vysypané krabice s halogenovými trubičkami (1000W) s uvedenou cenou 500,-Kč/ks. V těch se šlapalo jak v zelí. Co krok, to pár tisíc. No hrozné. Ještě dnes se z toho klepu. To se to hospodařilo. Všichni kradli jako straky a nikomu nic nechybělo....z ajímavé. Pak byl převrat a tím pro mě začala uplně jiná životní kapitola.

Miroslav Minařík:

Dnešní večerní živák o tom, jak se montovalo před čtvrt stoletím musíme přeložit na příští úterý.
Hlavní host je již nyní vlivem tropického počasí zdravotně indisponován.

František Šohajda:
Ještě si vzpomínám že jsme jako mladí kluci na montážích po práci soutěžili ve střelbě z lisovací pistole na kabelová oka...
naskládali jsme trubice ke stěně na stavbě a vytáhli píst, dali tam pojistku a stříleli jsme do těch nových trubic....pak kdo prohrál zaplatil RUM   ;D ;D ;D ;D

Vzpomínky jsou !!

Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda  20.06.2013, 19:56

Ještě si vzpomínám že jsme jako mladí kluci na montážích po práci soutěžili ve střelbě z lisovací pistole na kabelová oka...
naskládali jsme trubice ke stěně na stavbě a vytáhli píst, dali tam pojistku a stříleli jsme do těch nových trubic....pak kdo prohrál zaplatil RUM   ;D ;D ;D ;D

Vzpomínky jsou !

Ano, to jsme měli stejnou zábavu. Střelba z PN10 ...  (dance)

Josef Dolejšek:
Pročetl jsem celé vlákno a z diskusních příspevků jsem zjistil, že za komančů pracovníci :
a, chlastali
b, flákali se
c, pokud něco dělali, tak to dělali nekvalitně

Opravdu?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana