Proč se nelíbí ČEZu 40cm podezdívky plotu u pilíře měření?
František Šohajda:
Citace: Miloš Kotek 07.06.2013, 09:26
Jedno dobré české přísloví praví: Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
Přísloví je pěkné...ale ?
Distributor je jen jeden, pokud mu ať z jakýchkoliv důvodů něco nevoní , tak nepřipojí !
Teď jsou dvě otázky, která bude lepší ....mít přívod a svítit, nebo být po tmě ! (dance)
Třetí stav není ! ;D ;D ;D
Podle toho se každý musí přizpůsobit .....
Jiří Stuchlý:
chapu ze pripojovacim podminkam nebylo doslovne vyhoveno,ale na druhou stranu kazdy zdrave myslici clovek by ten soklik ani neresil....a dale bych podotknul ze pilir se osadil po domluve s majitelem,ktery jeste nevedel jak bude plot vubec resit.Tudis se udelala tahle varianta.A nahrnuty snih me prisel docela vtipny ;D pardon ...
Lukáš Malík:
No jo, mě zas přišlo vtipné takovéto osazení..co už
Tak já nevím, jen beru všechno prostě....vím já, jestli je chodník třeba vedle plotu? Nebo cesta nebo co... ::)
Zmínil jsem to proto, že právě v zimě vídím to, co vidím, že ;) Ale tak třeba se Vás to netýká...
Josef Křemen:
TAk ještě jednou -
musí být umístěn tak, aby byl obsluze trvale přístupný i v době nepřítomnosti zákazníka.
neboli - překlad - přístupný z veřejného prostoru. A je kde?? 30 cm na pozemku. Viděl jsem již několik hodně podobných případů kde si potm majitel udělal plot a polibte mi ...., já svítím.
Samozřejmě další věc je podezdívka před RE.
Nezlobte se, ale tomu kdo to tam takto usadil, zafackovat obě uši do hlavy.
Jiří Stuchlý:
tak i ja jeste jednou.pilir se osadil po domluve s majitelem,ktery jeste nevedel jak bude plot vubec resit...tzn.kd yz nevim jaky plot tam bude,nebudu slozite zazdivat rozvarec ale jednoduseji ho zakopu kam mi teren a plot dovolí...a s tím sněhem se omlouvam.Přisl o mi to jen divne to resit,pac kazdy kdo ma rodinny dum tak si odhazuje cestu,takze ty dve lopaty u rozvadece asi nepociti.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana