Všechno funguje jak má… zkušenost z letošního veletrhu AMPER
Dalibor Šalanský:
Na letošním veletrhu AMPER jsem absolvoval následující rozhovor, který je pochopitelně částečně pozměněn pro styl dialogu, nicméně podstata rozhovoru zůstala zachována v celém rozsahu. K expozici firmy DEHN přišel postarší, na první pohled nahněvaný muž. Přímo z něj čišela nedůvěra v jakékoliv systémy ochrany před bleskem a rozhovor probíhal přibližně v tomto stylu ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Vít Rotrekl:
Přemýšlím jestli jsem tady v mým okolí viděl správně nainstalovanou hromosoustavu na novostavbě s FVE.
novy2:
Obrázok. Logická chyba?
Pri takto blízkom zvode ( dostatočná vzdialenosť ) sa pri balkónoch dopručuje balkóny spojiť so zvodom? (norm).
Pri FVE je fatálnou chybou viesť takto blízko zvod od FVE. Samozrejme chyba je to aj pri balkónoch.
Fuk Tomáš:
Zajímalo by mě, jak z toho obrázku poznáte, že se jedná o svod od jímací soustavy, a nikoli o ekvipotenciáln í pospojení panelů ukrytých v ochranném prostoru oddáleného jímače.
novy2:
Citace: Fuk Tomáš 29.04.2013, 11:45
Zajímalo by mě, jak z toho obrázku poznáte, že se jedná o svod od jímací soustavy, a nikoli o ekvipotenciáln í pospojení panelů ukrytých v ochranném prostoru oddáleného jímače.
Správny postreh. Je to miestný obrazok z
http://elektrika.cz/data/clanky/vsechno-funguje-jak-ma-zkusenost-z-letosniho-veletrhu-amper
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana