Které dva produkty byste nominovali na Mystifikaci roku?

<< < (7/16) > >>

raj:
Citace: Tomáš Bláha 3  10.08.2013, 08:13

Stejně dobrá reference je ve firmě Alima v Písečné u Žamberka.
Pomozte mi, prosím, zvrátit dopady našeho neslavného a nepovedeného pokusu v Čáslavi a jeho dopady na náš obchod. ..

Dobrá tedy:
Sbírám hozenou rukavici.
Jelikož v televizi večer většinou nic nedávají,  pošlete mi přes toto fórum či na můj profil KONKRÉTNÍ již nainstalované zapojení,  včetně hodnot všech prvků.
Udělám počítačový model a simulaci.
Do Písečné to mám z Hradce hodinu, domluvte mi termín, zajedu tam, klidně i s měřením (a myslím, že sakra dobrým) .

Varování:
To, co naměřím a spočítám uveřejním.
Ať to vyjde pozitivně,  či negativně.
Je mi jedno, co si o tom bude kdokoliv myslet, za všemi svými názory si VEŘEJNĚ stojím. 

Očekávám rychlou reakci než mne elán přejde. 

Pavel Horský:
Tak na to jsem tedy opravdu hodně zvědavý.

David Hruda:
Citace: Tomáš Bláha 3  10.08.2013, 08:13

Pomozte mi, prosím, zvrátit dopady našeho neslavného a nepovedeného pokusu v Čáslavi a jeho dopady na náš obchod. Eltrick je funkční, jen to vyslovit, nebo napsat je spoustě lidem proti srsti.  (poklona) , pěkný den všem.

Určitě si nemyslím, že by byl pokus nepovedený. Cíle "orientačního" měření byly splněny, úspora v desítkách, dokonce ani v jednotkách procent se nekonala. A dopady na váš obchod? Zřejmě příliš malé, pokud to stále prodáváte.

Jan Franěk:
Citace: David Hruda  11.08.2013, 10:40

Určitě si nemyslím, že by byl pokus nepovedený. Cíle "orientačního" měření byly splněny, úspora v desítkách, dokonce ani v jednotkách procent se nekonala.

(jednicka) (jednicka) (jednicka) Souhlasím

Citace: Zdenek Rajmont  10.08.2013, 14:10

Dobrá tedy:
Sbírám hozenou rukavici.

Teď jsem na to zvědav, i když předpokládám, vlastně jsem přesvědčen o tom, že dojdeš ke stejnému výsledku jako mi, v předchozím pokusu. Možná by jsi mohl sebou vzít i někoho z předchozího pokusu, případně z redakce a hlavně kameru.

raj:
I když jsem z přihlášky užitného vzoru pochopil autorovu myšlenku, nechci se nechat ovlivnit ani sám sebou.
Nezaujatě udělám simulaci a tu zveřejním.

V Písečné bydlí shodou náhod můj 4 letý spolubydlící ze strahovských kolejí, tak spojím příjemné s užitečným ...

Zatím to ale spíše vidím tak, že žádná odpověď je taky odpověď....

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana