Které dva produkty byste nominovali na Mystifikaci roku?
Oldřich Morávek:
Pokud si dobře vzpomínám, v Čáslavi jsme přistoupili na postup měření, který jste prosadil vy.
Pak nechápu, proč ho rozporujete?
Jan Hájek:
Citace: Oldřich Morávek 04.09.2013, 21:26
Pak nechápu, proč ho rozporujete?
Protože to nevyšlo tak jak se očekávalo, tedy vyšlo to tak jak očekávali ti, co na základní škole nespali na druhém stupni při hodinách fyziky.
Jan Franěk:
Citace: Oldřich Morávek 04.09.2013, 21:26
Pokud si dobře vzpomínám, v Čáslavi jsme přistoupili na postup měření, který jste prosadil vy.
To musím uvést na pravou míru. Tento postup vznikal ve spolupráci (konzultaci) několika lidí. Tomáš Bláha byl jen jedním z nich.
Je však taky pravdou, že na začátku pokusu, jsem si sedli všichni přítomní a probrali jsme postup, který byl všemi schválen, včetně Tomáše Bláhy. Pokud si vzpomínám, tak jedinou připomínkou k prováděnému pokusu bylo to, že při druhém pokusu dvakrát za sebou zkolabovala komunikace NTB s analyzátorem sítě. Vždy byl zastaven čas a po nahození komunikace se pokračovalo. Osobně si myslím, že na pokus to mělo jen tak malý vliv, že to ani nestojí za řeč.
Pořád ale platí to, že bych rád slyšel argumenty Tomáše Bláhy, v čem a jak jsme chybovali během zmiňovaného pokusu, že se smazala o 30% větší účinnost. Pokud se mi dostane rozumného vysvětlení, které by změnilo můj názor na výsledek pokusu, jsem ochoten věnovat ještě jeden den dalšímu pokusu a znovu zkusit obhájit, nebo vyvrátit účinnost ELTRICKu.
Kamil Novák:
Citace: Zdenek Rajmont 04.09.2013, 22:48
- stačí "dovalit" ten eltrik
A tady je asi další zakopaný psík.
Ono je to totiž zaplombované tajemství. (!) To by ten "zázrak" asi muselo "dovalit" několik bodyguardů v neprůstřelných vestách a s nabitými flintičkami po ruce. (surprice)
Fuk Tomáš:
Citace: Zdenek Rajmont 04.09.2013, 22:48
...- dvě stejné nádoby s vodou máme, také včetně topení a měření teploty..
Cha cha. To musí být dvě speciální topení na vyšší napětí, a s vysokým obsahem železa (prodávám jak jsem koupil).
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana