Které dva produkty byste nominovali na Mystifikaci roku?

<< < (5/16) > >>

Jaroslav Borovec:
Citace: Tomáš Bláha 3  16.06.2013, 02:08

Eltrick je instalován v České Republice na 200 místech. 200 lidí je /dle některých vyjádření zde na fóru/ okradených a nikde na internetu není jediná stížnost.

V prvé řadě si přečtěte pravidla diskusí.
Proč má být někde na internetu stížnost, když to neví?

Nezdá se vám, že bránit "od stolu" 30% úspoře na topení a ohřevu vody je tak trochu nemoudré?
A vám se nezdá divné dělat z našich učitelů pitomce? Pokud se mám rozhodnout kdo je tu podvodník, zda docenti mého ČVUT nebo vy, pak v tom mám jasno.

Nechcete raději myslet nabudoucnost našich dětí?

Upřímně, budoucnost vašich dětí je mi úplně jedno. Mám dost starostí se svými dětmi.

Komukoli jsem k dispozici, můžeme dělat dál pokusy v Čáslavi, už to trochu umíme:-)

Podívejte se pane Bláho, nestáčejte to zpět  do kůlny v Čáslavi. Pokud vím, existuje tu seriozní nabídka brněnského VUT k oficiálnímu měření. Dokud ta neproběhne budu si stále myslet své. Vypadá to, že se vám s Eltrickem do Brna nechce. To se dalo čekat.

Zatím jsem ještě nepotkal jediného člověka, kterému věřím, že ví co říká aby podpořil Eltrick.

Kamil Novák:

Nezdá se vám, že bránit "od stolu" 30% úspoře na topení a ohřevu vody je tak trochu nemoudré?
Osobně bych o tom nezačal, pro mne je téma Eltrick uzavřeno, ale o jakém bránění "od stolu" tu píšete?  :-\
O jaké úspoře a dokonce 30% tu píšete?  :o
Já jsem v Čáslavi byl osobně, tudíž se nevyjadřuji jen "od stolu" a jestli si dobře vzpomínám, tak se žádná úspora nekonala.
Natož v řádu desítek %!  (!) (no)  

Nechcete raději myslet na budoucnost našich dětí?
Já se o to snažím. A proto, kdyby některé z nich dostalo v budoucnu nápad si podobným aparátem vybavit domácnost, tak mu doporučím utratit peníze za kondice z fyziky.  (norm)

Komukoli jsem k dispozici, můžeme dělat dál pokusy v Čáslavi, už to trochu umíme:-)
Tomáš Bláha
Můžete trochu upřesnit co "už trochu umíte"?
Aby byl výsledek jiný než posledně museli byste si nějak "ohnout" elementární fyzikální pravidla.

Eltrick je instalován v České Republice na 200 místech. 200 lidí je /dle některých vyjádření zde na fóru/ okradených a nikde na internetu není jediná stížnost.
Nejstarší instalace Eltricku je cca 1,5 roku.
Můj soused je na světě okolo 50 roků, zná ho jistě víc jak 200 lidí a na internetu jsem na něho nenašel žádnou stížnost.
O čem to vypovídá?  ?

Tomáš Bláha 3:
Pane Schwarzi, můžete kontaktovat Replast, pana Matouška ohledně jejich měření na bojlerech s využitím Eltricku. Říkal jste, že jste z kraje Plzeňského. Momentálně vyrábíme další dva Eltricky pro jejich topení -sahary do výrobní haly. Dobře si odměřili spotřebu před a po instalaci na boilerech /třísměnný provoz/. Zeptejte se, prosím,  proč objednávají další Eltrick na topení. Stejně dobrá reference je ve firmě Alima v Písečné u Žamberka.
Pomozte mi, prosím, zvrátit dopady našeho neslavného a nepovedeného pokusu v Čáslavi a jeho dopady na náš obchod. Eltrick je funkční, jen to vyslovit, nebo napsat je spoustě lidem proti srsti.  (poklona) , pěkný den všem.

Tomáš Bláha 3:
Citace: Kamil Novák  16.06.2013, 09:39

Osobně bych o tom nezačal, pro mne je téma Eltrick uzavřeno, ale o jakém bránění "od stolu" tu píšete?  :-\
O jaké úspoře a dokonce 30% tu píšete?  :o
Já jsem v Čáslavi byl osobně, tudíž se nevyjadřuji jen "od stolu" a jestli si dobře vzpomínám, tak se žádná úspora nekonala.
Natož v řádu desítek %!  (!) (no)  
Já se o to snažím. A proto, kdyby některé z nich dostalo v budoucnu nápad si podobným aparátem vybavit domácnost, tak mu doporučím utratit peníze za kondice z fyziky.  (norm)
Můžete trochu upřesnit co "už trochu umíte"?
Aby byl výsledek jiný než posledně museli byste si nějak "ohnout" elementární fyzikální pravidla.
Můj soused je na světě okolo 50 roků, zná ho jistě víc jak 200 lidí a na internetu jsem na něho nenašel žádnou stížnost.
O čem to vypovídá?  ?

Pane Nováku, tím "trochu umíme" myslím to, že nebudeme dělat dva pokusy takto po sobě a měřit teplotu "drátkem v sudu",  ale můžeme měřit objem tepla sledováním času, při vypouštění vody stejným průtokem a hlídat teplotu, například do poklesu pod 50 stupňů Celsia. Mě to vyšlo jednoznačně. Pár lidí již zkritizovalo náš postup, já tento pokus v té době nikdy takto nedělal a pochybuji, že někdo z přísedících. Jen mě to mrzí, že to stálo mě i vás čas a ještě to bylo kontraprodukti vní. Proč se nikdo zde nebaví jak a co se děje v Eltricku? Proč nesedí proud vůči zátěži? Černá skříňka?? :-) žijeme v pohádkové zemi, v Čechách. Pěkný den

Tomáš Bláha 3:
Citace: Jaroslav Borovec  16.06.2013, 08:54

V prvé řadě si přečtěte pravidla diskusí.
Proč má být někde na internetu stížnost, když to neví?
A vám se nezdá divné dělat z našich učitelů pitomce? Pokud se mám rozhodnout kdo je tu podvodník, zda docenti mého ČVUT nebo vy, pak v tom mám jasno.
Upřímně, budoucnost vašich dětí je mi úplně jedno. Mám dost starostí se svými dětmi.

Podívejte se pane Bláho, nestáčejte to zpět  do kůlny v Čáslavi. Pokud vím, existuje tu seriozní nabídka brněnského VUT k oficiálnímu měření. Dokud ta neproběhne budu si stále myslet své. Vypadá to, že se vám s Eltrickem do Brna nechce. To se dalo čekat.

Zatím jsem ještě nepotkal jediného člověka, kterému věřím, že ví co říká aby podpořil Eltrick.

Pane Borovče, není v mých silách, z pozice pouhého obchodního zástupce, dostat na VUT do Brna Eltrick s čímkoli a především s potřebnou osobou, jíž je vynálezce. Můj Eltrick vám ochotně zapůjčím i s boilerem, ale nepodám potřebné vysvětlení na úrovni, jistě chápete jak to myslím. Krom toho mylsím, že záměr byl původně opačný. Mohamed k hoře, nebo hora do Brna? Tyto taškařice jsou mi už jedno, dejme tomu čas, budou další certifikace, na které snad někdo uslyší. Výrobce nepotřebuje ověřit, jestli je Eltrick funkční, oni to vědí. K názorům o internetu - máte pravdu - není to žádný důkaz.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana