Jsou produkty XBS bezpečné a certifikované?

<< < (6/6)

Jan Franěk:
Už jsem se s nimi potkal na několika stavbách. Prý zatím v pohodě. (jističe a snad i chrániče. Během revize jsem s nimi neměl prozatím tu čest)

ALe osobně nevidím velkou výhru v použití něčeho, čemu nevěřím a musím se na to ptát na internetu. Raději vždy použiji osvědčené značky, kde mám jistou záruku, že nebudu muset řešeit podobné reklamace. Máme jich na našem trhu více než dost a cena mi nepřijde oproti no name šmejdům, zas tak zásadní. To jen možná trochu na počátku. Následně stačí jeden výjezd k vadnému chrániči a úpora je v pr.... . Po drahých zkušenostech, nehodlám opakovat stejnou chybu.

Maroš Klein:
Citace: Jan Franěk  10.09.2014, 19:48

Už jsem se s nimi potkal na několika stavbách. Prý zatím v pohodě. (jističe a snad i chrániče. Během revize jsem s nimi neměl prozatím tu čest)

ALe osobně nevidím velkou výhru v použití něčeho, čemu nevěřím a musím se na to ptát na internetu. Raději vždy použiji osvědčené značky, kde mám jistou záruku, že nebudu muset řešeit podobné reklamace. Máme jich na našem trhu více než dost a cena mi nepřijde oproti no name šmejdům, zas tak zásadní. To jen možná trochu na počátku. Následně stačí jeden výjezd k vadnému chrániči a úpora je v pr.... . Po drahých zkušenostech, nehodlám opakovat stejnou chybu.

V tomto sme asi všetci za jedno.
Teda nemyslím, že si ich niekto z tohto fóra dáva domov.
Ale určite to bude tak ako popisujete, verím že v prípade vážnejších problémov s touto značkou by sa to tu objavilo automaticky.

Kamil Novák:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  08.04.2013, 12:31

Podle všeho je značka XBS výrobek maďarské společnosti Mixvill. 

Přes půl hodiny pátrám, co to to XBS_ je zač. A vlastně nic.
Tak mne napadla Diskuse a je to! Takže za mne Elektrika.cz napráskala Googlu 10:0!

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana