Jak zapojit běžnou zásuvku pod omítku?
David Hruda:
Citace: Davidss 13.03.2013, 21:42
ok, já myslel že se zde radí a pomůže asi jsem se spletl, ale to nevadí chápu vás, někdo si musí honit ego.
A mimochodem, od někoho si nechat dělat 1 zásuvku to se radši někoho zeptám a udělám to.
Když víte jak, tak to udělejte. Ale to není evidentně váš případ, proto vám nikdo nechce poradit- jsou důvodné pochybnosti, že byste si tu radu vyložil po svém. Odpovědnost nesete sám.
Citace: Davidss 13.03.2013, 21:43
Jo, a když mi to někdo vysvětlí kam dát 3 dráty tak to asi udělám blbě, podíval bych se jak je to předtím, jenže tato je jiná.
Jak může být jiná?
Davidss:
Citace: David Hruda 13.03.2013, 21:46
Když víte jak, tak to udělejte. Ale to není evidentně váš případ, proto vám nikdo nechce poradit- jsou důvodné pochybnosti, že byste si tu radu vyložil po svém. Odpovědnost nesete sám.Jak může být jiná?
a jak bych si ji mohl vyložit po svém?.
Miroslav Minařík:
Citace: Davidss 13.03.2013, 21:42
ok, já myslel že se zde radí a pomůže asi jsem se spletl, ale to nevadí chápu vás, někdo si musí honit ego.
A mimochodem, od někoho si nechat dělat 1 zásuvku to se radši někoho zeptám a udělám to.
Radí se tu, ale ne tomu, kdo na to nemá sahat.
I přes to, že jde o "hloupou zásuvku" přes to je to část na kterou nemáte sahat.
Pokud jste si vědom této skutečnosti nemůžete po osobách s oprávněním vyžadovat radu jak porušit předpis.
Odpověď na vaši otázku zde nacházím asi třicekrát. Pokud jsou tato obecná sdělení pro vás nečitelná, pak se držte zde dobře míněných rad.
A nezapomínejte, že to nečtete jen vy, ale bude to číst i jiní a ti si to třeba vyloží zcela jinak, než vy.
Jiří Schwarz:
Na tomto vlákně je vidět, proč je třeba na práci na VTZ nějaká kvalifikace.
Jedna "koncová" zásuvka je sranda, a pokud to někomu není jasné, co mu poradit, aby se to neobrátilo proti tomu, kdo radu dal?
Skoro mi to připadá jako nějaká provokace!
Takže výzva pro tazatele:
pošli mi SZ s kopií dokladu o elektrovzdělán í a já ti pošlu obrázek jak to má být zapojené a současně se začnu zajímat co to bylo za pochybný "ústav", kde získá kvalifikaci někdo, kdo nezná základy!
Janský Petr:
Zkuste se zeptat v OBI třeba vám poradí kde je v levo, uprostřed a v pravo.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana