Jak zapojit běžnou zásuvku pod omítku?

<< < (2/4) > >>

Lukáš Rotrekl:
Pokud si s tím neporadíte bez rad, tak se poraďte se Zlatými stránkami nebo internetem a zavolejte si na to elektrikáře z okolí. A nebo si to nějak zbastlete sám nečekejte, že vám zde bude někdo radit takovouto elementární záležitost a riskovat, že to nepochopíte.

Ono totiž jde jen o zdraví a životy vás a Vašich blízkých......

Jirka Š. Svejkovský:
Potřebujete-li poradit, nechte to radši na někom, kdo poradit nepotřebuje. Lepší radu vám dát neumím.

David Hruda:
Citace: Davidss  13.03.2013, 16:06

vím, že na levo fáze na pravo pracovní vodič a na horu nebo dolů ochranný vodič - jestli je to jinak tak mě opravte a ještě kam je přesně dát.

Nebylo by lepší to nechat od někoho udělat?
Jestli to uděláte blbě, vystavujete sebe i ostatní SMRTELNÉMU nebezpečí, a to bez legrace.

Davidss:
ok, já myslel že se zde radí a pomůže asi jsem se spletl, ale to nevadí chápu vás, někdo si musí honit ego.
A mimochodem, od někoho si nechat dělat 1 zásuvku to se radši někoho zeptám a udělám to.

Davidss:
Citace: David Hruda  13.03.2013, 21:38

Nebylo by lepší to nechat od někoho udělat?
Jestli to uděláte blbě, vystavujete sebe i ostatní SMRTELNÉMU nebezpečí, a to bez legrace.

Jo, a když mi to někdo vysvětlí kam dát 3 dráty tak to asi udělám blbě, podíval bych se jak je to předtím, jenže tato je jiná.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana