Je možné vedení z nástřešáku přeložit na sloup před plot?
Jan Franěk:
Citace: Václav Třetí 10.03.2013, 05:30
Nějak jsem nepochopil, proč jste dotaz rozkouskoval a umístil do třech vláken diskuse, nebylo by lepší napsat to jednou, ale se všemi podrobnostmi?
Zřejmě tazatel nevěděl jak to má napsat v jednom vlákně tak, aby neporušil pravidla diskusí, jedno vlákno=jedna otázka.
Zpět k dotazu.
Možné to samozřejmě je. Začít musíte ovšem dotazem u vašeho distributora. Pošlete mu žádost (lze i mailem). kde důkladně popíšete stávající a požadovaný stav vedení přes váš pozemek. Ideální je to provést včetně nákresu. Pak budete čekat, zpravidla 14 -21dní (zkušenost u ČEZu) než se vám někdo ozve, případně než přijde odpověď. Tam bude napsáno, jestli je to ve vašem případě možné, případně za jakých podmínek.
Nečekejte zde jednoznačnou/univerzální odpověď. O tom to vždy rozhoduje někdo z místních techniků distributora. Stejně tak náklady na to určené a výše spoluúčasti se nedají dopředu spolehlivě určit.
roman cigler:
Vedení je izolovaný vodič.
S náklady jsem smířen. Nesmí ale přesahovat 80000 Kč. Sloup je 20000 Kč a + ostatní práce.
Jen doufám že ČEZ toto vedení prodlouží. Prostě ho rozpojit asi na mém budoucím sloupu a prodloužit.
roman cigler:
Citace: František Šohajda 10.03.2013, 09:02
E ON to dělá tak že 50% a 50% (eon+majitel) z celkové ceny!
EON mi to asi nepředělá :-)
Fikejz:
Z přiložené fotky je patrné, že se jedná o síťový střešník, ne o přípojkový. S ohledem na demolici Vašeho domu přeloží ČEZ podpěrný bod (síťový střešník vs. nový sloup) na své náklady. Podejte si žádost.
roman cigler:
Citace: Fikejz 10.03.2013, 21:04
Z přiložené fotky je patrné, že se jedná o síťový střešník, ne o přípojkový. S ohledem na demolici Vašeho domu přeloží ČEZ podpěrný bod (síťový střešník vs. nový sloup) na své náklady. Podejte si žádost.
TAK ted tomu nerozumím jaký je teda rozdíl : sítový střešník a přípojkový. Na své náklady si myslíte že mi ho daj před plot. :-) ( bude se muset prodloužit vedení)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana