Je možné vedení z nástřešáku přeložit na sloup před plot?

(1/4) > >>

roman cigler:

Chystám se zbourat dům (Líbeznice) kde je nástřešák a po demolici domu nechci mít na tomto místě sloup s vedením.
Je možné tento sloup umístit před plotem mého pozemku.
Pozemek před plotem je také můj ale tam by mi to nevadilo.
Vedení se bude muset nastavit protože domy zprava a zleva mají vedení chycené také na domu.
Řešil jste někdo takovou situaci s ČEZ?

Václav Třetí:
Taková přeložka není zásadní problém. Je třeba se spojit s technikem ČEZu, který má váš rajon na starosti a problematiku probrat s ním. Musíte ovšem počítat, že finanční náklady této akce půjdou na váš účet. Zkuste nejlépe oslovit nějakého RT z vašeho okolí, ten vás jistě navede za kým jít. Obvykle toto nevyřídíte přes kontaktní linku 840 850 860.

P.S. Nějak jsem nepochopil, proč jste dotaz rozkouskoval a umístil do třech vláken diskuse, nebylo by lepší napsat to jednou, ale se všemi podrobnostmi?

František Šohajda:
Citace

Musíte ovšem počítat, že finanční náklady této akce půjdou na váš účet.

E ON to dělá tak že 50% a 50%   (eon+majitel) z celkové ceny!

Vít Rotrekl:
Jestli to správně chápu, tak jde o řadovou zástavbu a na domech vede volné vedení (případně AES),  tady se obávám, že to neprojde, nebo to zaplatíte celý.
Možná, že pokud by bylo vedení z AES (izolovaný kabel) a mezi podpěrami na dalších domech není příliš velká mezera, tak by to bez podpěry na Vašem domě mohlo být. Ale potom narazíte na problém, že z nějakého místa musíte být napojený. Možná, by to šlo jen tím, že by se postavil sloup jen pro Vaši přípojku.
Ale to je spousta otazníků, které tu asi nikdo nevyřeší, pokud není přímo z Vašeho okolí a nezná místní poloměry :)

roman cigler:
Citace: František Šohajda  10.03.2013, 09:02

E ON to dělá tak že 50% a 50%   (eon+majitel) z celkové ceny!

Já mám obec Líbeznice  to je snad CEŽ. Tak to mám smůlu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana