Co dělat, když se v návodu k ledničce píše: Přívodní kabel se nesmí prodlužovat?

<< < (2/9) > >>

Ján Garaj:
Prvé lastovičky už máme. Pán Fuk je jeden z najschopnejšíc h, akého poznám. Radí podľa môjho názoru vždy konkrétne k veci. Ako vidíte môj návrh sa od jeho veľmi nelíši. A to sa už medzi odborníkov nepočítam.

Ondřej Šebesta:
Citace: Ján Garaj  09.02.2013, 21:45

Ak urobíte novú zásuvku, je to zásah do VTZ a budete potrebovať novú revíznu správu, preto revíznych technikov.

Celkem by mě zajímalo, kolik % domácností si nechá udělat revizi na 1 přidanou zásuvku.

Milan Novikovič:
asno doslova: "Přívodní kabel se nesmí prodlužovat."

Ján Garaj:
Citace: Ondřej Šebesta  09.02.2013, 21:51

Celkem by mě zajímalo, kolik % domácností si nechá udělat revizi na 1 přidanou zásuvku.

Nie som štatistický úrad. Píšem čo sa má urobiť. Nie to čo sa robí. Je to zásah do VTZ. Ak vás to zaujíma, tak založte vlákno, možno vám niekto tieto informácie poskytne. ale asi by ste sa mali obrátiť na Novu, Primu a podobne, pre tých by to bolo zaujmavejšie.

Ondřej Šebesta:
Citace: Ján Garaj  09.02.2013, 22:28

Nie som štatistický úrad. Píšem čo sa má urobiť. Nie to čo sa robí. Je to zásah do VTZ. Ak vás to zaujíma, tak založte vlákno, možno vám niekto tieto informácie poskytne. ale asi by ste sa mali obrátiť na Novu, Primu a podobne, pre tých by to bolo zaujmavejšie.

Žiji celkem při zemi, takže je mi je jasné,  co by se mělo a co se ve skutečnosti dějě. Na tyto "instituce" se obracet nebudu. Každopádně díky na nápad :)

Jinak co se týče otázky, tak pod pojmem přívodní kabel se nesmí prodlužovat  neroumím tomu, že by se nemohl zapojit do prodlužovacího přívodu ,ale to je asi jen ve slovíčkaření.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana