Ověřili jste jak funguje technická podpora značky TREMIS?
Jiří Macháček:
TREMIS: Součásti pro hromosvody
Alternativa k renomovaným značkám, které tvoří směr ochrany před bleskem. Pokud nepotřebujete poradit s návrhem hromosvodu a neobáváte se nepředvídaných situací, pak je zde dostupné a levné řešení. Uvedený sortiment je česká výroba dle všech důležitých certifikátů a zkoušek. Podívejme se, co vše tento výrobce nabízí ...
Zdroj: zde...
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Ověřili jste jak funguje technická podpora značky TREMIS?
Lukáš Rotrekl:
Komunikace kolem dodávky nebyl problé, technicky jsem nepotřeboval řešit nic, ale ta montáž byl pak nějak problém, když jímací tyče nějak nedržely v distančních tyčích......
Miroslav Minařík:
Citace: Lukáš Rotrekl 06.02.2013, 09:09
Komunikace kolem dodávky nebyl problé, technicky jsem nepotřeboval řešit nic, ale ta montáž byl pak nějak problém, když jímací tyče nějak nedržely v distančních tyčích......
Pravda, pravda. Technický řešení přinese www.kniska.eu (dance) (dance) (dance)
Pavel Horský:
Vím, že se již opakuji, ale musím to napsat, protože můj email směrovaný právě na Tremis zůstal bez odezvy.
Ztěžoval jsem si na šrouby používané v jejich svorkách. Šrouby nejdou řádně dotáhnout. Dotažení obyčejně nevydrží závit na šroubu a to člověk nemusí ani pořádně zabrat. Nejhorší je, že se u nich jedná o dlouhodobý, několikaletý problém.
Před lety mě z Tremisu kontaktovali s tím, že se jedná o dodávku špatných šroubů.
Dnes již vím, že to byla jen výmluva. Náprava žádná. Takto oni uspokojují své zákazníky? Divné.
Materiály jsou tedy poněkud chatrné. Proto hromosvody navrhuji výhradně z materiálů profesionálů DEHN. Nemohu si dovolit někomu navrhnout soustavu z materiálů, které mi prošli rukama a získaly si tak moji nedůvěru.
Oldřich Morávek:
Dřív jsem některé jejich výrobky používal.
Když se mi ale svorky začali kroutit pod rukama a i po dotažení se protáčely na kulatině rychle jsem je opustil.
Oproti dřívějšku znatelně změkli. Nevím, jestli ošidili materiál, nebo tepelné zpracování, ale kvalita šla rapidně dolů.
S takovm materiálem nechci dělat práci, pod kterou se mám podepsat.
Teď tlačím sklad, aby mi dodával veškerý sortiment výhradně od Proepsteru.
Cena je sice vyšší, ale o to jednodušší je montáž a hlavně se na takový spoj mohu spolehnout.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana