Ověřili jste jak funguje technická podpora značky TREMIS?

<< < (2/2)

Jiří Macháček:
Součásti pro hromosvody a uzemnění TREMIS
    Krátký pohled na přehledový katalog hromosvodářské ho materiálu českého výrobce Tremis z Ústeckého kraje. Co vše v katalogu nalezneme? Tentokrát jsem si zalistoval i v jiných katalozích a knihách a tuto krátkou uživatelskou recenzi jsem postavil na jiných, než obvyklých faktech. Prozradím co se mi líbí, nelíbí a také čeho jsem si všiml. Protože je článek připojený k o otevřenému diskusnímu vláknu, očekávám případné doplnění nebo upřesnění ...

Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
    Součásti pro hromosvody a uzemnění TREMIS

František Šohajda:
Citace

Šrouby nejdou řádně dotáhnout. Dotažení obyčejně nevydrží závit na šroubu a to člověk nemusí ani pořádně zabrat.

Nejsou to šrouby z Číny?
Tam jsem viděl polozávity, volné na šroubu ,    třetina matek bez závitu !Ale bylo to hodně levné a bylo toho  ;D ;D moc ! (dance)

Pavel Horský:
6.2 to bylo devět let od založení vlákna a posledních reakcí.
A já se ptám...
Zvedla se kvalita výrobků této firmy?
Reagovala firma na vaše stížnosti ohledně jejich výrobků?
Nebo si všichni stěžujete jen veřejně na netu a nehodláte se obrátit přímo na výrobce?

Já si loni stěžoval přímo u Tremisu na jejich novou podpěru na okapové roury, která je určena pro zaváděcí tyče a zemní vývody z FeZn10. Jejich nevhodnost vidím v tom, že musí RT z podpěr zemní vývody uvolnit, aby mohl měřit.
Volal mi přímo ozászupce Tramis a vysvětlil mi, proč vyrábí něco tak hrozného a nepraktického.
Byl jsem mile překvapen, že se Tremis snaží něco řešit.

Jinak jsem si na základě pokračující diskuse otevřel katalog 2017 a 2021 a jal jsem se porovnávat jednotlivé položky.
Ano, za 4 roky bylo provedeno vavýšení materiálů asi o 10 položek. Smutné je, že jde většinou o nepovedené kopie konkurence DEHN a PROEPSTER.
Otázkou je, zda lze dnes ještě vymyslet něco nového.

Já to dnes vcidím tak, že má své kupce jak Tremis, tak DEHN a co si budeme povídat, vše je o penězích a kvalita je až na dalších místech.

František Šohajda:
Citace

Já to dnes vcidím tak, že má své kupce jak Tremis, tak DEHN a co si budeme povídat, vše je o penězích a kvalita je až na dalších místech.

Také to tak vidím!! Až na prvním místě cena!! (zle)
Někdy to ani nejde, dát DEHN do projektu a zhotovit to z jeho materiálu! Projekce křičí že dostanou po prstech,
investor požaduje co nejnižší cenu!

Jan Yossarian:
Jsem rád, že jsem to vlákno našel!
Betterman, Saltek Dehn super podpora. Tremis mě nezklamal jen proto, že jsem nic nečekal. Takže když očekáváte nulu a nulu dostanete, tak jste vlastně spokojený zákazník, ne?

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana