Měříme odběr Orlovny!
Jan Harásek:
Citace: Redakce portálu Elektrika.cz 04.01.2013, 17:45
Měříme odběr Orlovny!
Měřit odběr elektrické energie jde mnohými způsoby. Záleží na potřebě přesnosti a komfortu při podánní finálních výsledků. Testujeme několik variant. Nebudeme testovat co je přesnější, ale jakou přesnost a pracnost montáže pořídíme za kolik peněz.
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Měříme odběr Orlovny!
Mohl bych se přijet podívat na ten Energomonitor? Připadá mi to jako velmi praktická indikační pomůcka. A za ty peníze to klidně budu vozit v autě. Občas jezdím za rodiči do Brna.
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Harásek 14.02.2013, 21:29
Mohl bych se přijet podívat na ten Energomonitor? Připadá mi to jako velmi praktická indikační pomůcka. A za ty peníze to klidně budu vozit v autě. Občas jezdím za rodiči do Brna.
OK není problém. Jen do Amperu to vidím reálně pouze o víkendech. Zavolejte, číslo najdete na našich firemních stránkách.
Roger:
Citace: Daniel Hudzík 04.01.2013, 20:56
Ale v dnesnej dobe, ked ma stand-by rezim pomaly aj rychlovarna konvica si to malo kto uvedomi
Take nejak nechapu, proc nejobycejnejsi mixer bez displeje a logikx zere i vypnuty (wattmetr ukazuje mizivou, nejmensi na nem zobrazitelnou spotrebu 0,5W)...
Ze to same (0,5) ukazuje moje
- lednicka (ma soft vypinace a logiku i displej)
- mycka chapu, nejake draty vedou do Aqua stop cidla hlidajici unik vody a nema hard vypinac ale jen soft vypinac, sama usne po 10 minutach od domyti, televize (ceka na povel DO k zapnuti), ale ze berou i spotrebice s zdanlivym hard vypinacem, bez logiky a bez displeje (tedy onen mixer a i slehac a rucni mixer), tak tonaprosto nechapu!
To je nejaky novy predpis anebo co? Rozebirat se mi ty spotrebice k prozkoumani, jak jsou zapojene se mi zatim nechce - a odpojovat od site, hm to se mi take moc nechce ale musim...
Miroslav Minařík:
Poslední vychytávky energomonitoru můžete sledovat na AMPERu 2015.
energomonitor bude na našem stánku. Resp. v prostorách AMPERfóra v pavilonu P.
Tedy vyzkoušet, probádat, změřit ... přímo na place. Patrick Zandl má být asi v úterý a pátek. Jinak ukážou jeho kolegové.
Jan Franěk:
Citace: Miroslav Minařík 19.03.2015, 12:38
Poslední vychytávky energomonitoru můžete sledovat na AMPERu 2015.
energomonitor bude na našem stánku. Resp. v prostorách AMPERfóra v pavilonu P.
Tak to jsem zvědav. Přemýšlím o jeho pořízení k sobě domů.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana