Měříme odběr Orlovny!
Tým Elektrika:
Měříme odběr Orlovny!
Měřit odběr elektrické energie jde mnohými způsoby. Záleží na potřebě přesnosti a komfortu při podánní finálních výsledků. Testujeme několik variant. Nebudeme testovat co je přesnější, ale jakou přesnost a pracnost montáže pořídíme za kolik peněz.
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Měříme odběr Orlovny!
Jiří Schwarz:
To měříte celou spotřebu jako jeden údaj?
Ono by mohlo být zajímavé "zviditelnit" co si vezme server, co přenosová technika, co světla, co topení, jestli je v celkové spotřebě "vyčíslitelná" spotřeba např. konvice na kávičku (nevím kolik se jí u vás pije)...
Už jsem několik lidí překvapil, když jsem jim některé spotřebiče "na ukázku" připojil přes zásuvkový elektroměr (EKM 265).
Podle mě není plýtváním sebevětší odběr,když jej smysluplně využiji, plýtváním jsou "odběry, které možná mírně zlepší komfort, ale po většinu času jsou zbytečné
Daniel Hudzík:
Citace: Jiří Schwarz 04.01.2013, 20:16
Podle mě není plýtváním sebevětší odběr,když jej smysluplně využiji, plýtváním jsou "odběry, které možná mírně zlepší komfort, ale po většinu času jsou zbytečné
Ale v dnesnej dobe, ked ma stand-by rezim pomaly aj rychlovarna konvica si to malo kto uvedomi
Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Schwarz 04.01.2013, 20:16
"zviditelnit" co si vezme server,
Který server myslíš?
Lukáš Rotrekl:
Nevím jak vy, ale po shlédnutí videa, mám pocit, že "test" je zaměřen někam jinam, než co kolik žere.....
Pokud chcu srovnávat různé měřící přístroje nebo metody, musím jím dát stejné podmínky...
Až budu chtít měřit jednotlivé spotřebiče, vezmu pro změnu stejná měřidla.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana