Jak se spočítá 2.f. proud rotoru kroužkového motoru?
dolac:
Citace: Tomáš Spočtený 11.12.2012, 14:18
Lišit se budou velmi výrazně. Doporučuji vám, abyste si taky přečetl, na co se tazatel ptal.
Nie som odborník na motory, preto vás poprosím o vysvetlenie. Môžte tu uviesť v čom bude ten zásadný rozdiel?
Otázku som si prečítal a myslím, že som ju aj pochopil. Podstatou úlohy bolo overiť teoretický výpočet s výsledkami reálneho merania na motore s nasimlovanou poruchou.
Môžete mi teda vysvetliť aj to, ako by ste nasimuloval podobnú poruchu vy?
Tomáš Spočtený:
Konstrukce rotoru obou typů motorů se tak zásadně liší, že i frekvenční spektrum statorových proudů bude úplně jiné. Není možné vyhodnocovat analýzu rotoru s vinutou kotvou metodou pro kotvu nakrátko (s klecovým rotorem).
Kastner Lubomír:
Přečetl jsem si všechny příspěvky několikrát, ale vůbec jsem nepochopil, o co jde. Co, jak a kam bylo či nebylo připojeno a co se kde a jak měřilo. A co je nejdůležitější, nikde jsem se nedočetl co to je za motor. Kroužkových motorůl máme několik druhů. Od klasických, třeba přes jeřábové apod. Dále pak počet otáček apod. Osobně se domnívám, že tyto údaje jsou nutné k jakémukolim měření či výpočtu. Odpory vinutí změřit nelze, to by bylo příliš složité a nepřesné. Pak jsem zcela nepochopil, co tazatel myslí tím, že jeden kroužekl zapojil přes odpor. Zcela jiná rekace praktická, ale i teoreticá ve výpočtech bude u motoru 4 polu, jiná u 6 nebo 8 pólu. Z vlastní praxe vím, že ze zcela jinak chovají i na první pohled zcela identické motory, stejný výkon, stejné otáčky, ale jiný výrobce a každý motor se chová zcela jinak a nikdo neví proč. Mám na mysli kroužkové motory. Např. kroužkové motory 6 póly, tj. 980 ot/min české výroby a polské výroby se chovají zcela jinak. Byt mají i stený výkon. Konzultoval jsem to s i odborníky konstrukcí MEZ, ale ani tam nevěděli, jak je to možné. Bohužel ale praxe mluví výmluvně. Stejný druh motoru, stejný výkon, stejné otáčky, ale jiný výrobce a přesto se chová každý zcela jinak. Takže již z těchto důvodů, bych s nějakými univerzálními výpočty byl velmi skptický. Napětí na kotvě, proudy apod. budou závislé i na druhu železa, návinu, přesahu vinutí mimo železa, zapojení věnců statoru i kotvy, délce železa, počtu drážek apod.
dolac:
Citace: Tomáš Spočtený 12.12.2012, 22:16
Konstrukce rotoru obou typů motorů se tak zásadně liší, že i frekvenční spektrum statorových proudů bude úplně jiné. Není možné vyhodnocovat analýzu rotoru s vinutou kotvou metodou pro kotvu nakrátko (s klecovým rotorem).
Ak je to tak, potom vôbec nechápem, prečo bola táto úloha študentom zadaná. Možno by to mal vysvetliť kantor, ktorý úlohu zadal.
Čo sa týka vašej odpovede, viem, že konštrukcia rotorov oboch motorov je odlišná. Čakal som však od vás možno inú odpoveď a to, že aké odlišné vlastnosti bude mať druhý motor. Napr. ako sa zmení momentová charakteristik a a pod.
Tomáš Spočtený:
při poruše rotorové tyče se motor s kotvou nakrátko bude chovat jinak než při přerušeném vinutí rotoru u motoru s vinutou kotvou.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana