Je vhodné provést propojení hlavního přívodu v krabici pod omítkou?

<< < (4/6) > >>

Ondra Kozzel:
Tak všechno špatně :( Sem zjistil že tam mám skutečně Cyky 4x6, ovšem dále pokračuje CYKY 4x10.. aby  se po dvaceti metrech zase smrskla na 4x6.. nechápu proč, ale je to tam. A spojit 6ku s 10kou asi nebude taková sranda...

Vít Rotrekl:
Citace: Ondra Kozzel  04.12.2012, 10:21

Tak všechno špatně :( Sem zjistil že tam mám skutečně Cyky 4x6, ovšem dále pokračuje CYKY 4x10.. aby  se po dvaceti metrech zase smrskla na 4x6.. nechápu proč, ale je to tam. A spojit 6ku s 10kou asi nebude taková sranda...

těmi spojovači co jsem uvedl v předchozím příspěvku to jde...

Ondra Kozzel:
Jasné, už na to koukám, to je pak šroubovací svorka 6 - 25 mm2, paráda :)

František Janeček:
Páni kolegové, je to pěkný fujtajbl.Na jiném místě v diskusi děsí někdo učně před přerušením a novým napojením zásuvkového obvodu a tady se udělují takovéhle rady.Přívod k domovnímu rozvaděči z tří nějakých cucků s dvojím napojením.Těmt o radám říkám "ŘEMESLO BRAŇ SE!!" >:(
Když se dělala ta fasáda, bylo nejlépe vidět, jak je ten přívod zmaštěný.Byl to asi velký problém udělat pořádně.Spíš nez takovouhle prasečinu bych vedení udělal nové, nepřerušené, s rezervou dimenzované a tak abych nemusel po fasádě.

Vít Rotrekl:
Diskuzní otázka byla (zkráceně): Jak se zbavit krabiček na fasádě?
 Že to vedení je takové a makové, že by to mělo být jinak, víme asi všichni. Tazatel dostal odpověď na otázku, co s tím udělat. A jako bonus dostal i informaci, že by to chtělo i něco na víc, než jen "zbavit" se těch krabiček.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana