Jak správně instalovat zásuvky na stoly v průmyslu ?
Milan Hudec:
Ještě jsem zapoměl, že pro skutečné fajnšmekry existuje soubor 60721, no a pro drážní podmínky se také něco najde, po pokusu skloubit všechny tyto požadavky do protokolu zjistíme, že slovo normální nebudeme moci přiřadit nikam
Lukáš Rotrekl:
Citace: Pavel Horský 27.11.2012, 07:06
Chceš nějaký poslat? Zrovna nedávno jsem skládal komisi k vypracování protokolu pro hasiče za účelem umístění vytápění do velkovýkrmny krůt.
TO Rotrekl: někde jsem četl, že k RD být protokol nemusí. Jednoduché vlivy stačí napsat do technické zprávy.
Ano, ale co v momentě, kdy je tam i přípojka (HDV) a elektroměrový rozvaděč venku, který je taktéž součástí projektu....?
Ještě k tomu byl zajímavej výklad někde, kdy se musela komise sejít, k tomu aby odsouhlasila, že se vlastně scházet nemusí a není třeba protokol zpracovávat.
Milan Hudec:
Pavle u těch krůt a drůbeže obecně pozor, jejich pokožka obsahuje cizopasníky, kteří dokáží svou kyselinou naleptat některé umělé hmoty skupiny N2, už na to dojeli někteří výrobci klecí a doplňků pro chov
Jiří Schwarz:
Citace: Milan Hudec 27.11.2012, 18:18
Pavle u těch krůt a drůbeže obecně pozor, jejich pokožka obsahuje cizopasníky, kteří dokáží svou kyselinou naleptat některé umělé hmoty skupiny N2, už na to dojeli někteří výrobci klecí a doplňků pro chov
Houby víno - zelenina - elektrika - včely - plavající ženy - drůbež a cizopasníci - to je tedy záběr, čím ještě překvapíš?
Petr Doležal:
Elektro da Cimrman má záběr široký
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana