Jak udělat revizi podle starých norem 2007?

<< < (3/3)

Jan Hájek:
Výpočet dostatečné vzdálenosti byl i podle ČSN 34 1390 a používal se v podstatě pouze při zkouškách revizních techniků.
Viz strana 42 a dále
Přednáška: Chyby na jímací soustavě podle ČSN 34 1390
http://www.kniska.eu/centrum/sborniky-ze-skoleni-honzy-a-dalibora/chyby_dle_csn_341390/view

Lukáš Rotrekl:
Měl jsem na mysli spíše toto:

Citace: Milan Hudec  11.11.2012, 17:36

Problém je v tom, že naprojektovat správně hromosvod dle nového souboru dokáže malé procento těch, kteří se do toho se...

A co se týká dostatečné vzdálenosti byla i v 34 1390, jen se na ni z vysoka **** . Ale jak sem říkal několikrát s 34 1390 jsem se prakticky nepotkal, resp. jsme se jen tak minuli na začátku mé praxe.. Co je odlišnost, tak že pevný materiál má 5x vyšší izolační schopnost oproti vzduchu, kdy u 62305 je tato izolační schopnost poloviční. Jestli to vzniklo pozdějším výzkumem nebo nějakým překlepem..... .

Viz. příloha - článek 112 - na konci první a začátku druhé strany přílohy

EDIT: Kolega Hájek do nového týdne s novou profilovkou a o něco rychlejší než já.....

František Šohajda:
Citace

Kolaudace neměla vůbec proběhnout, pokud nebyla realizace 1:1 ke stavební dokumentaci, vzhledem k téměř nulové zodpovědnosti státu se není ani čemu divit.

;D ;D

Pracovníci co dělají kolaudace ví ,když se zableskne a je rána je to určitě blesk!! ;D ;D
Jinak je jim šechno "putna"... (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana