Jak velký průřez potřebuji pro 350 metrů kabelu na jehož konci bude zátěž 8kW?
Radek Červený:
No konečně elektrikáři jako celek začínají chápat, že vykřikováním informací všeho druhu jenom za honbu vlastního ega nikdo nic nezíská, konečně začínají táhnout za jeden provaz a ejhle.....ono jak na sviňu....je to Mirův známý ;D (dance)
Ale nápad kolegy Kurky se mi také líbí. Sekce zdarma na zhasínání žárovky vzduchovkou, pak ta symbolická SMS placenka pro rady, které jde udělat od stolu. A jednou za čas ten výnos prožrat, což se děje již nyní ;D
Milan Hudec:
V naprosté většině je na jakýkoĺi dotaz spektrum odpovědí od dávejte na to horké až po dávejte na to studené, placená služba by nebyla asi ono, coby nápad dobrý, ale obávám se seriozně nerealizovatel ný
Miroslav Minařík:
Citace: Martin Kurka 23.10.2012, 17:57
Kdyby si Mirek zavedl placenou sekci, kde by si tazatelé těchto otázek mohli vyzvednout odpověď dejme tomu za 100Kč a násobky (platba SMS), pak já osobně a rád čas od času, když budu mít čas a chuť, vypočítám, zjistím doptám se. A onen SMS příspěvek nechť tu zůstane Mirkovi na provoz, na financování setkání a jiné aktivity, které on chrlí jako sopka (s nebezpečím, že se sám zasype). Pak bych Mirkovi takovými odpovědmi rád čas od času dělal minisponzora.
Myslím tím zavést na tomto fóru něco jako jsou právní pidislužby a pidirady v občasném stánku v nákupním centru proti sámošce s potravinami...
Pánové,
když jsem se zde zmiňoval o mikroplatbách, tak jsem asi myslel co?
Kdyby existoval funkční a zavedený mikroplatební systém, tak je mnoho věcí zcela jinak.
Ale jak už to bývá zde v diskusích pravidlem, dozvím se především jak to nikdo 100% nepotřebuje a potřebovat nebude.
(dance) (dance) (dance)
Oldřich Morávek:
Na druhou stranu, je to možnost malého duševního cvičení.
Informace jsou "téměř" zadarmo a tudíž bez záruky. Konečné doporučení přibližně nejlepší odpovědi by moh´ mít v pravomoci moderátor.
Mně se ten nápad líbí.
Miroslav Minařík:
OK,
A když vymyslíme placenou poradnu, bude se někdo chtít účastnit? Máme "v šuplíku" několik variant.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana