Vite koho si pouštíte na různé práce do bytu?

(1/3) > >>

Jan Franěk:
V pátek a dnes jsem byl v jednom bytovém domě, kde majitelka pronajímá byty převážně romské menšině. Překvapivě měla prozatím lepší zkušenosti s nimi, než s některými z většiny. Ovšem, než ji přišlo roční vyúčtování za elektřinu. Oproti běžným letům před tím o cca 100tis více. Měl jsem v ruce vyúčtování za poslední 3 roky.
Za cca 3hodiny hledání, mám nalezeny 2 černé odběry. To jsou prozatím dva byty ze tří.  Napříště se soustředím na instalaci okolo posledního bytu. Mám tušení, že to bude opět úspěšné. Majitelka si myslela, jak jsou hodní, když jí opravili omítky v domě i bytě. Za práce zaplatila jednou a podruhé v elektřině.
 Jen přemýšlím jak najít zahozené krabice. Neporadíte mi, jestli by mi pomohla například termokamera?

A máte přehled o tom kdo u vás dělá?

PS: její byt, který využívá jen 1víkend  za 14 dní, už byl za poslední roky 14x vykraden. Ani nechce alarm. Není už co ukrást. :'(

raj:
Pokud se v bytě topí a zdi již teplo "nasály",  termokamera moc nepomůže.
Spíš bych použil lokátor.

PS: Známí také pronajali byt (standardní 3+1 v zástavbě) této menšině. Nebyl pro ně (teda spíše pro sociálku) problém platit měsíční nájem kolem 17.000Kč

Miroslav Minařík:
Citace: Zdenek Rajmont  22.10.2012, 04:00

Pokud se v bytě topí a zdi již teplo "nasály",  termokamera moc nepomůže.
Spíš bych použil lokátor.

PS: Známí také pronajali byt (standardní 3+1 v zástavbě) této menšině. Nebyl pro ně (teda spíše pro sociálku) problém platit měsíční nájem kolem 17.000Kč

JJ měl jsem půjčený tuším Fluke na dohledání některých vedení a  (jednicka)

Radim Strycharski:
Je to trochu mimo téma, ale nedá mi to:

Citace: Zdenek Rajmont  22.10.2012, 04:00

To je přesně jádro pudla veškerých problémů s touto menšinou spojených.

Martin Šedivý:
Fluke je fajn, levnější varianta Mastech MS 6818. Bohužel, asi, nemá zatím zastoupení v ČR. Takže záruka atd......... Ale ta třetinová cena  o:-)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana