Jak se navždy zbavit podomního oblbovače?

<< < (12/13) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Alin  18.07.2015, 15:24

Pak si nedovedu vysvětlit, jak je možné, že mluví takřka shodně.

Ano, to je problém kvality těch lidí.
Předmětem školení nejsou obchodní a prezentační dovednosti.
Firma uvede hlavní obchodní argumenty a pak je na obchodníkovi jak je dokáže použít.
Sám, když jsem nastoupil v roce 1995 do velkoobchodu jako obchodník elektroinstala čního materiálu, zboží jako elektrikář jsem znal, ale nevěděl jsem jak ho prodat. Mé technické znalosti s tím neměly nic společného. Tehdy mi chyběly prodejní a prezentační dovednosti.

A tak dnes vidím ty hošíky na mém místě před 20 roky. A víte co mi tehdy pomohlo? Ne to, že se mnou někdo udělal z milosti obchod, ale že mne vyrazili když jsem říkal nějaké naučené věty.

A tak jsem se tehdy zamyslel kam jdu, kdo to je, co opravdu potřebuje a co mu nabídnu.

Proto pomožme těmto novicům tak, že je vykopneme rovnou.  (dance)

Jan Alin:
Citace: Miroslav Minařík  18.07.2015, 21:11

Proto pomožme těmto novicům tak, že je vykopneme rovnou.  (dance)

Pak to dělám celou dobu správně, vyhodil jsem zatím naprosto všechny.    o:-)

Oldřich Morávek:
Když byl u mě podobný podvodník naposled a vehementně mě přesvědčoval, že je z ČEZu a jde zkontrolovat smlouvu, zkusil jsem mu vysvětlit, že lže.
To ho neodradilo, tak jsem vyžádal doklad totožnosti. Ten neměl, tak aspoň řidičák.
Ověřil jsem si na callcentru, že je to podvodník, zavolal na něj policii a protože se podřek´,  že je z Bohemia Energy, podal jsem podnět na ERU a ČOI.

Netřeba brečet nad jejich postupy. Je třeba využívat zákonné prostředky k jejich potírání

Dan Vítek:
Podomovni obchodnik nikdy nebude odbornikem v tom, co nabizi. To se nezmeni. Ze se nekteri uchyluji k podvodum, to je taky pravda.
Steznost na ERu je asi nejlepsi obrana.

František Janeček:
Mám velice jednoduchou a účinnou metodu.Chceš kontrolovat smlouvu a jsi od ČEZu?Tak i ji zkontroluj, originál máš u vás.Potom každého takového "dobroděje" pošlu bleskově tam, kde ztrácí záda slušné pojmenování a je pokoj.Pokusů bylo několik a zatím  s nimi nemám problém. :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana