Jak se navždy zbavit podomního oblbovače?
Jiří Schwarz:
Citace: Milan Hudec 12.10.2012, 20:01
Koukám, že by si mohli někteří, nejlépe ve skupině udělat vilet na prodejní akci hrnců a přhkrývek a trochu si zašťourat, např z tria Minařík, Rajmont , Schwarz by ony prodejce nejspíš kleplo
Proč by je ze mě kleplo?
Já jen jednou chtěl, aby mi to, co říká, zopakoval na kameru...
A pak vím o případu, kdy paní nabízela bundy, ponožky,... A byla neodbytná, přesvědčená, že už má "zákaznici" nalomenou...
Když v tu chvíli se objevil syn "potenciální zákaznice", kterého vzbudili, když vyspával po noční.
Pozval prodejkyni dál, vytáhl průkaz Celní stráže a chtěl vidět živnostenský list a doklad o nabytí zboží...
Asi nemá cenu popisovat jak "prodejkyně" změnila názor...
Miroslav Minařík:
Chlapi, to jsem nevymyslel já!
Píšu u toho, že mi to přišlo poštou! Resp. mi to poslal můj táta :-)
Jan Franěk:
Díky za krásné pobavení (funny) (jednicka) (poklona)
Napadá mne, jestli by jsme si nemohli vytvořit sbírku podobných návodů (příběhů), týkajících se nejen těchto obchodníků, ale i mnoha jiných situací. Třeba i z jednání se zákazníky, nebo třeba s úřady.
Co Vy na to? Trochu se pobavit a zároveň přiučit (beach) (beach) (beach)
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk 12.10.2012, 21:56
Díky za krásné pobavení (funny) (jednicka) (poklona)
Napadá mne, jestli by jsme si nemohli vytvořit sbírku podobných návodů (příběhů), týkajících se nejen těchto obchodníků, ale i mnoha jiných situací. Třeba i z jednání se zákazníky, nebo třeba s úřady.
Co Vy na to? Trochu se pobavit a zároveň přiučit (beach) (beach) (beach)
Mohl by to někdo natočit?
Bychom to pouštěli jako veselý videoklip!
Marek Zeman:
Jednou mně zastavil agent s mobilními tarify a ptal se, kolik platím za volání. Řekl jsem mu, že "Poslední rok volám trochu víc a platím šest až osm set" - to se začal usmívat, ale já se nadechl a dodal "ročně. Máte pro mně něco výhodnějšího?"
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana