Stačí pojistková skříň jen na sloupu a nebo musí být ještě jedna vedle hodin?
Tomáš Drábe:
No zatím od Eonu nic nemám protože jsem před týdnem zažádal. Zvolil jsem variantu kdy mi Eoňáci udělaj pojistkovou skříň na sloupu a zbytek musím sám a oni jen dojedou a připojí to a daj hodiny- samozřejmě musím držet v ruce revizní zprávu od elektroinstala ce
Jan Vykoupil:
No, už jsem se setkal v několika vyjádřeních EONu k žádosti o připojení, že pokud je sloup s pojistkovou skříní víc jak 1m od hranice pozemku (toto mi pak vysvětlili po telefonu), tak chtějí ještě jednu pojistkovou skříň na hranici pozemku.
Každopádně platí, že přípojka musí být v souladu s konkrétním vyjádřením ke konkrétní žádosti o připojení...
Tomáš Drábe:
Dnes jsem mluvil na infilince s operátorem a říkal mi že pro tuto vzdálenost co mám tak stačí PS jem na sloupu, toto mi říkal i revizní technik, tak jsem zvědavej jaký připojovací podmínky mi E-on pošle.
Martin Šedivý:
A podle těchto podmínek se řiďte ;)
Tomáš Drábe:
Takže konečné stanovisko E-onu je - pojistková skříň na sloupu, budka s hodinami a pak už rozvodná deska v domě. Důvod- jsem do 15m od sloupu a nepředpokládá se do budoucna že by se dráty elektrického vedení dávali do země.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana