Víte co dělat, když dodavatel elektrické energie zkrachuje?
Jiří Schwarz:
Citace: Vít Rotrekl 06.09.2012, 22:52
....
Já pořád lidem říkám, že u běžného rodinného domu, bytu ta úspora, když přejdou k jinému dodavateli nebude žádná závratná částka co slyší v televizi :)
Agent chodil, nabízel levně "silovou elektřinu", ale "nechtěl se podělit o úsporu"...
Jasná nabídka - ANO, půjdeme sepsat smlouvu stvrzenou právníkem - dám vám 20% z úspor, ale kdyby to snad jako celek bylo dražší, doplatíte mi rozdíl... Už nic nenabízel, ani nerozloučil a byl pryč... Proč asi?
Miroslav Strakoš:
http://www.cez.cz/cs/pro-zakazniky/ke-stazeni/dodavatel-posledni-instance.html
Stránky Čezu, kde se o tom píše.
Jiří Kovář12:
Radku chapu tvoji reakci ale vzhledem k tomu jistý dodavatel EE s jedním z mých zákazníků neumí ani vystavit fakturu a pak třeba ani pul roku nic nevystaví tak nezlob se na mě ale asi daná situace může uplně jednoduše nastat.
Milan Hudec:
Je nanejvýřš vhodné optat se těchto zástupců na rychlost elektronů v jejich smlouvě ten poslední sliboval jednou tolik oproti konkurenci jeho následný úprk tuto rychlost překonal
Radek Červený:
Citace: Jiří Kovář12 11.09.2012, 23:25
Radku chapu tvoji reakci ale vzhledem k tomu jistý dodavatel EE s jedním z mých zákazníků neumí ani vystavit fakturu a pak třeba ani pul roku nic nevystaví tak nezlob se na mě ale asi daná situace může uplně jednoduše nastat.
Citace: Radek Červený 06.09.2012, 23:22
Osobní zkušenost mi řekla, že když nebudu líný, zvednu telefon a zavolám na info linku E-Onu, tak najdu řešení, které je ještě výhodnější než nějaká sleva rádobydistribu tora.
A kruh se uzavírá. Sleva není zadarmo, to že je někdo levnější v praxi znamená, že je služba někde odrbaná.
Každý, kdo podepisuje smlouvu by měl být svéprávný jedinec a vědět s kým ji podepisuje a proč. Já raději budu obchodovat s kvalitním obchodním partnerem. Rád si prožiju nějaké dobrodružství v lásce, ale v obchodním styku???
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana