Víte co dělat, když dodavatel elektrické energie zkrachuje?

<< < (4/4)

Petra123:
Taky musela jsem zmenit dodavatele energie, ale probehlo to bez problemu. Tak ze to neni tak strasne jak se vydava.  (poklona) !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zkuste tvorbu webu zdarma

Dan Vítek:
Konci rok, dodavatele meni ceniky elektriny a plynu. Jsem zvedav, jestli bude zlevneni, nebo ne.
Podle medii by melo byt zlevneni, tak uvidime.

Vrána Robert:
Citace

Konci rok, dodavatele meni ceniky elektriny a plynu. Jsem zvedav, jestli bude zlevneni, nebo ne.
Podle medii by melo byt zlevneni, tak uvidime.

Jak kdo, solidní dodavatelé promítnou cenu nákupu do ceny prodeje. Ceny siloviny mají klesnout o cca 10proc. Distribuce vzroste o cca 2,5proc. Co mám dodavatele Amper M. i Fosfu tak oba jdou s cenama dolů.

Jinak změna dodavatele provedená s rozumem se vždy vyplatí, ušetří se ročně min. 800kč až pár tisíc kč. Tyto peníze člověk nenajde na ulici.

František Šohajda:
Citace

Jinak změna dodavatele provedená s rozumem se vždy vyplatí, ušetří se ročně min. 800kč až pár tisíc kč. Tyto peníze člověk nenajde na ulici.

Já osobně 800-2000 .-Kč neřeším...co ušetříte dnes z jedním po novém roce to dáte druhému!
Těch 800-2000.-Kč za rok je směšná částka na nějaké se zabývání s přestupem! (dance)
Pokud to bude 10 000.-Kč a více za rok, o tom se už dá uvažovat. ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana