Je opravdu nutné pospojovat vodovodní baterie?

(1/26) > >>

Jaroslav Hasala:
Vážení kolegové, jak se stavíte k otázce pospojování vodovodních baterií?
Dostal se mi do ruky projekt, kde se projektant v tomto směru doslova "vyřádil" - požaduje pospojení nejen v koupelně, ale také v kuchyňské lince, u WC, u vývodů pro pračku, myčku ... prostě u všech vodovodních vývodů.
Voda je samozřejmě vedená v plastu, včetně přípojky.

Baterie u umyvadel a u kuch. dřezu jsou stojánkové.

Pavel Horský:
Pro mě je to jasná a ničím nevyvratitelná záležitost, o které již není třeba sáhodlouze diskutovat. Již se to tu několikrát probíralo a v diskusích se nikdy nedošlo k jednoznačnému závěru.
Já patřím do skupiny, která by fanatické pospojovače věšela za ko..le do průvanu, aby malinko vychladli.

Daniel Hudzík:
Dufam, ze v rozvodoch mate slanu vodu, aby to malo aky-taky zmysel  ;)

Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Horský  01.08.2012, 08:20

Pro mě je to jasná a ničím nevyvratitelná záležitost, o které již není třeba sáhodlouze diskutovat. Již se to tu několikrát probíralo a v diskusích se nikdy nedošlo k jednoznačnému závěru.
Já patřím do skupiny, která by fanatické pospojovače věšela za ko..le do průvanu, aby malinko vychladli.

Hmmm, po vyhodnocení rizika pravděpodobnos ti úrazu elektrickým proudem jsem došel také k jednoznačnému závěru ...
A nemusím říkat zda pospojím nebo nepospojím.

František Šohajda:
Záleží kde to je !
Budu se dívat jinak u operačních  sálů se zásahy na srdci ,  jinak na chatě o dvou místnostech... .. ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana