Věříte, že Bohemia Energy zlevní a zůstane navždy levnější?

<< < (2/6) > >>

raj:
Jakmile začne firma nabírat nové a nové zákazníky, spolu s tím musí navyšovat svůj aparát, aby je obsloužila. Proto bude muset zdražit.

František Šohajda:
Cena elektřiny jde hodně zatlačit dolů..!
Ale se ziskem roste chuť !! (na tom nic není... ;))

Pokud mám informace, kdy se seskupí odběratelé (krajské úřady,obce,města a pod...) cena nakoupené
elektřiny je o desítky % nižší, jak od velkých distributorů.. . :'(
Dělá to při stejném odběru třeba u nemocnic různé velikosti řádově miliony až desítky M za rok!! :o

Petr M:
Ono nejde jenom o cenu, ale i o služby. Já mám třeba pravidlo, že jak mě firma 3x naštve, jdu od nich.

Kdysi se mě to stalo třeba s dominantním distributorem u plynu. Zdědil jsem dům, a protože jsem bydlel jinde a temperování není tak náročný na spotřebu plynu, řekl jsem si, že zajdu do jejich kanceláře a změním si zálohy. Zdrhnu dřív z práce, že i to naddělám, dojdu ke kanclu a ... zavřeno. Nafurt. Na dveřích cedule, ať se obsloužím po netu. To mě celekm naštvalo, měli na mě mail a furt něco chodilo, ale jak pošta začíná "objednejte si od nás...",  jde do koše, takže ani nevím, jak bych se měl cokoliv dovědět. Takže druhý pokus, večer na netu. Zaregistruju se na portál, skočím na nastavení záloh a odpálkovalo mě to, že musím zadat registrační číslo, který mě pošlou doporučeným dopisem. Než to došlo, týden v pr... a odešla další vysoká záloha. To mě dožralo podruhý. Ok, po týdnu došel dopis, zadávám registrační číslo a hup na formulář se změnou záloh. Zadám požadovanou částku, odezvou je hláška, že nelze snížit zálohu víc jak o 5%,  nebo kolik tam bylo. Ať se obrátím na klientský centrum, ideálně mailem a že mám dodat číslo odběrnýho místa, výši zálohy a zdůvodnění. Nas..ám se potřetí, dávám do google "distributoři plynu JM". Jsem zákazník, platím to a nenechám si zbytečně vrtat do soukromí a papírování taky stačí v práci. Tak ať si trhnou. Od té doby má na starost jednání s nima překupník a já mám klid.

U elektriky stačilo zavolat na zákaznickou linku, říct, že bydlím jinde, nadiktovat novou adresu, novou výši záloh a za pět minut vyřešeno. Za tři dny byla ve schránce nová smlouva, stačilo přečíst, podepsat, hodit do obálky a cestou do města hodit do schránky. Vyřešeno. Bez hledání jiné firmy a bez nervů... Jenom ta plechová huba kdyby tam nebyla.

Rozmahel Vladimír:
Citace: Zdenek Rajmont  21.07.2012, 07:09

Jakmile začne firma nabírat nové a nové zákazníky, spolu s tím musí navyšovat svůj aparát, aby je obsloužila. Proto bude muset zdražit.

To je asi možné, ale více zákazníků může taky znamenat trvalejší a rovnoměrnější odběr a může se dosti ušetřit za poplatek za odchylku. To mohou být nemalé peníze jako zdroj na nové režie.

Martin H.:
Citace: Jiří Schwarz  20.07.2012, 21:51

"Když najdete stejný výrobek v našem městě za nižší cenu, prodáme vám výrobek u nás za stejnou cenu a ještě vás odměníme"

V našom MauBaxe som videl tovar známej značky pod názvami, ktoré v katalógu nie sú. Premenovali to a vy presne viete prečo.

K pôvodnej otázke: Kedysi bol Lenin večne živý, nedávno bol Skylink navždy bez poplatkov a teraz pribudne do zoznamu BE.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana