Věříte, že Bohemia Energy zlevní a zůstane navždy levnější?
Oldřich Morávek:
Po skušenostech s BE si myslím, že mají o režii dostatečně postaráno.
Zákazník z nich lámal přeplatek víc jek dva roky.
Slíbili ho odečítat od záloh v dalším období, ale ty si dál vesele ztahovali z účtu.
Odejít od nich byl taky boj na dlouho a pod hrozbou pokuty 12 tisc + DPH.
Další hřebíček do rakvičky pro BE přišel loni na podzim, kdy se u mě objevil zástupce této firmy a když jsem zjišťoval, kde na mě vzal kontakt a trochu postarší informace o mě, tak jsem se dozvěděl, že se přetransformov ali ze společnosti PSM.
Pyramidový MLM, u kterého mám taky ještě nenávratně utopeno obligátních 12 tisíc. (odepsal jsem si je jako náklad na školení o MLM za vlastní blbost)
Takže režijní náklady mají dobře ošetřené.
Pavel Horský:
Re: Věříte, že Bohemia Energy zlevní a zůstane navždy levnější?
NEVĚŘÍM a na moje slova většinou vždy došlo. o:-) ;) (dance)
Kamil Novák:
Citace: Pavel Horský 22.07.2012, 11:29
Re: Věříte, že Bohemia Energy zlevní a zůstane navždy levnější?
NEVĚŘÍM a na moje slova většinou vždy došlo. o:-) ;) (dance)
Souhlas. jakmile je něco prezentováno jako "navždy", je to nesmysl nebo lež.
Citace: Petr M 21.07.2012, 22:07
Já mám třeba pravidlo, že jak mě firma 3x naštve, jdu od nich.
Tak to jste hodně trpělivý. Já mám pravidlo "2x a dost". Skoro ve všech oblastech je konkurence taková, že není problém se poohlédnout jinde.
Je pouze škoda, že je stále dost zákazníků (obecně těch, kteří platí), kteří asi většinou z pohodlnosti, podobná pravidla nectí. :(
Petr M:
Citace: Kamil Novák 25.07.2012, 02:44
Tak to jste hodně trpělivý. Já mám pravidlo "2x a dost". Skoro ve všech oblastech je konkurence taková, že není problém se poohlédnout jinde.
Je pouze škoda, že je stále dost zákazníků (obecně těch, kteří platí), kteří asi většinou z pohodlnosti, podobná pravidla nectí. :(
Je to proto, že si vážím svýho času. Raděj skousnu jedno naštvání navíc, než bych trávil hodiny papírováním.
A ohledně těch cen energií, pokud bude rozdíl dvou firem na úrovni platu za 4 prac. hodiny/rok a strávím navíc 8h vyřizováním záloh, přeplatků, smluvních dodatků a podobných věcí, tak je pro mě distributor dražší, než si rovnou připlatit za energii. Hodně lidí si ale neuvědomuje, jakou má jejich čas cenu a řídí se jenom cenou za kWh na faktuře...
Vašek 4:
Citace: Kamil Novák 25.07.2012, 02:44
Souhlas. jakmile je něco prezentováno jako "navždy", je to nesmysl nebo lež.
Také to tak cítím!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana