Jaký typ elektroměrového rozvaděče na přípojku mého pozemku?

<< < (3/5) > >>

Dušan Šnajdárek:
Ano takhle by to mělo být v ideálních případech, ale všichni víme že praxe je zcela jiná...

Milan Hudec:
Citace: Dušan Šnajdárek  04.07.2012, 21:29

Ano takhle by to mělo být v ideálních případech, ale všichni víme že praxe je zcela jiná...

Jedním ze zákl. úkonů revize je porovnání skutečného stavu s předloženou projektovou dokumentací, pokud tento bod revizák vynechá vystavuje se nebezpečí postihu pro podvod na zákazníku, kterého svým jednáním přivedl v omyl.

Dušan Šnajdárek:
Ale já se s Vámi nepřu,naopak souhlasím že by se takto mělo postupovat,ovšem jak je patrné i z mnoha diskusí na tomto portále,praxe je zcela jiná...nezbývá jen doufat že se jednou dočkáme nápravy...

Milan Hudec:
Citace: Dušan Šnajdárek  04.07.2012, 21:46

Ale já se s vámi nepřu,naopak souhlasím že by se takto mělo postupovat,ovšem jak je patrné i z mnoha diskusí na tomto portále,praxe je zcela jiná...nezbývá jen doufat že se jednou dočkáme nápravy...

Žádná náprava se konat nebude, řítíme se do chaosu, udělat zkoušky na RT je asi tak náročné, jako udělat rybářský lístek, vše je již v prd...,  a bude stále hůř.

TonKo:
Psal jsem odpověď, ale někde se ztratila. Tak ještě jednou-mám stávající přípojku OM, které lje na cizím pozemku(starý stav-4OM, zrevidováno zahradní domky). Od mého pozemku (rozvaděče cca 30m). Pozemky nove zasíťované, kvůli financím jsme požádali o navýšení příkonu, abychom nemuseli platit nové přípojky. Sousedé začali stavět RD. My jsme museli stavbu odložit(důvody nespecifikuji). N a hranici pozemku přípojk. Na zahradním domku rozvaděč, který byl zrevidován a používán od roku 1995. Nový stav-udělám přípojku z přípojné skříně ER 212 PKP 7P, kabel CYKY 4x10, 230/380V 25 A. rozvaděč osazeh místo pojistek jističi, proudovým chráničem. Žádná havířina, vše bude dělat  odborník, revize rozvodné skříně, výchozí revize RT ČEZ. Rozvodná skříň-stávající bude modernizována. nevidím nutnost nového projektu. Při případné výstavbě RD bude samozřejmě provedena další návazná operace na přihlášení k odběru EE pro rodinný domek. Je to srozumitelné. Já chci momentálně jen zprovoznit přívod elektřiny(která už byla) znovu do zahradního domku. Nejsem laik v eletrotechnice(vyučen slaboproud, vyhláška 50, praxi mám, ale v oboru oficiálně nedělám). Zkrátka-chci znovu elektriku do zahradního domku, koupit ER skříň, vykopat a položit kabel, zbytek odborníci a já dokončím papírovou válku.  (poklona) . TK

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana