Ovlivní umístění dávkovače mýdla vyhrazení umývacího prostoru?

<< < (3/5) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Pro mýdlo si sahám suchýma rukama. Podle této lngiky by byl problém s umístěním zásobníku na papírové utěrky. A to nemluvím o motorovém nekonečném ručníku.

František Jiráček:
Citace: Lukáš Rotrekl  19.06.2012, 19:11

Dělal to z přílišné opatrnosti díky čerstvýmu razítku nebo pocitu důležitosti díky čerstvýmu razítku?

Nevím. Lze to obhajovat nějakým pocitem bezpečí vzdáleností zásuvky od dávkovače, ne normou.

Lukáš Rotrekl:
Neviděl jsem na místě, nevíme ani co je to za provoz.. pokud mám ruce hodně zasviněný mydlím si je třeba 3x, když není po ruce solvina.... Ano, i s papírovými ručníky by se tento pohled dal aplikovat.....

Jen sem chtěl naznačit, že bych toho revizáka neodsoudil tak přímočaře.... Ani se ho nezastávám ani ho neodsuzuju... Nějak se naučit musí, takže pokud to nebylo arogantní chování typu "já mám razítko a moc a vy mě budete poslouchat...",  tak bych to zkusil napřed diskuzí.....

Jirka Š. Svejkovský:
Revizák má stejný problém jako soudce. Pokud nenajde předpis, který by řešení zakazoval, musí ho prohlásit za správné. Jeho vlastní pocity jsou irelevantní.

Pavel Horský:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  19.06.2012, 20:32

Revizák má stejný problém jako soudce. Pokud nenajde předpis, který by řešení zakazoval, musí ho prohlásit za správné. Jeho vlastní pocity jsou irelevantní.

Pokud mě v případu pochyb neohromí předpisem nebo úryvkem z normy, dávám mu opravdu hodně najevo, že ho mám v zadní části otvoru lidského těla. A může se skusit dohadovat  ;) :D . Jsem pak stejně nekompromisní jako on, ba horší. Nesnáším, když mi někdo nutí své pocity a vydává je za jediné správné. Pak je tu hned veliký problém.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana