Mohu si sám zhotovit přípojku k elektroměru, který je umístěn venku na RD?

<< < (2/4) > >>

Babulka:
Citace: Lukáš Rotrekl  09.06.2012, 20:26

Proč se ptáte? Protože to chcete ubastlit sám bez elektrotechnic ké kvalifikace nebo proto, že si nejste jistý, kde je rozhraní mezi vámi (odběratelem) a distributorem. ...

Protože nevím kde je ono rozhraní.Elekt rotechnickou kvalifikaci mám,ale nejspíš to nechám na odbornících :)Ještě se zeptám bude tam stačit kabel CYKY 4x16?
Mám nějaký zbytek,tak jestli bych ho mohl použít.

Lukáš Rotrekl:
Zeptám se já vás: Bude mě stačit 5místné auto s 2litrovým motorem? Jezdím s ním do práce a v práci služebně a občas na rodinou dovolenou.

Máte zrovna tolik informací jako my k vašemu kabelu......  Nevíte: kolik mám dětí, co potřebuju vozit v práci, jestli jezdím po městě nebo spíš dálnice, jestli na dovolenou vozím kola, lyže, ...

Víme, že budete mít elektroměrový rozvaděč, kabel z něj do domu, že v něm asi budete bydlet... Ale už nevíme: parametry v místě napojení, hlavní jistič před elektroměrem, uvažované spotřebiče, délku kabelu ......

Babulka:
Takže spotřebiče budou klasicky jako v každém domě.Pračka,sporák,televizor,PC,mikrovlnka,varná konvice atd.Délka kabelu bude 16 metrů a jistič před elektroměrem bude 25 A

Lukáš Rotrekl:
S největší pravděpodobnos tí bude "16" stačit a bude dokonce i zbytečná, ale taky může být málo.....  Bude záležet na parametrech distribuční sítě v místě napojení.....

Babulka:
Jaké parametry máte na mysli,jestli se mohu zeptat.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana