Stačí 2pol. 25A proudový chránič na dva okruhy?
Lubomír Jindra:
Obchod - byznys je to hlavní, tomu je podmíněno vše ostatní. Bez úspěšného obchodu žádná firma nemůže existovat. Cena není konstanta jak se mnozí stále domnívají. Dobře to je vidět třeba u operátorů: skončila mi smlouva, požádal jsem O2 o převod čísla k Vodáči... Zůstal jsem u O2, bez smlouvy (stačilo říct že smlouvu nechci), 300 volných minut do všech sítí, 150 volných SMS vše za pohádkových 300Kč včetně dph. Kdo je nezmačkne tak za stejné služby platí třeba 1500Kč jako já před rokem ;)
K tématu:
opět mám pocit že někdo šťourá, nejdříve vytáhne napodobeninu a pak přístroj z jiného trhu. To je ale náhoda že ;)
Petr M:
Citace: MildaCZ 05.06.2012, 22:21
takže asi raději beru tento :
A na fotce logo Aukra. Hned je vidět, jak si vážíte zdraví nebo života. Kde berete záruku, že ten přístroj nepřestál zkrat L-PE? Že už nebyl X let v provozu na vyšším proudu, než výrobce povoluje? Že nebyl někde půl roku vystaven kondenzující vlhkosti? (zle)
Proudový chránič vás má chránit a osobně bych se bál věřit bezpečnostním prvkům od anonymního překupníka s podezřele nízkou cenou v internetové aukci. Stejně jako třeba brzdový destičky do auta nebo popruhy na práci ve výškách. Prostě jsou věci, na kterých ze zásady neřeším na prvním místě cenu, ale certifikace, výrobce a dodavatele... (norm)
MildaCZ:
Priznam se, ze jsem chtel usetrit a proto jsem hledal na aukru, coz se ukazalo jako spatny napad, alespon vim ze se neco takoveho u prodejcu muze stat a radeji tyto sortimenty kupovat v kamennych obchodech kde je kvalita jistta...
Lubomír Jindra:
Citace: MildaCZ 06.06.2012, 16:02
Priznam se, ze jsem chtel usetrit a proto jsem hledal na aukru, coz se ukazalo jako spatny napad, alespon vim ze se neco takoveho u prodejcu muze stat a radeji tyto sortimenty kupovat v kamennych obchodech kde je kvalita jistta...
(jednicka)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana